Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen manapság a válaszolók nagy része?
Figyelt kérdés
Azért tettem ebbe a témába ezt a kérdést, mert itt tapasztaltam ezt a legtöbbször. Rengeteg válaszoló van annyira primitív, hogy csak azért ír egy egyébként normális kérdéshez, hogy beszóljon valamit. A kedvenc hozzászólás-típusom az, amikor a rendkívül okos illető közli, hogy "amúgy is biztos ronda vagy, és örülj, ha egyáltalán valaki megpiszkál". Nem azt mondom, hogy néha én nem írok kicsit leszidósabb hangnemű kommentárt egy-egy olyan válaszhoz, ami tényleg égbekiáltóan tele van helyesírási hibákkal/kamukérdés/a kérdező minden egyes reakcióra tahó módon reagál, de ezek a válaszok kiborítóak. A másik nagy kedvenc a felesleges válaszokat írkálok csoportja, illetve az, amikor mondjuk egy 14 éves kisfiú leszidja a többieket, hogy miért ítélik el azt a srácot, aki a barátnője barátnőjének akarja elvenni a szüzességét... Miért nem lehet ezt az oldalt normálisan kezelni, normális kérdéseket feltenni, normális kommenteket írni? Mindenki válaszát, meglátását szívesen fogadom, előre szólok, nem fogok lepontozni senkit. De mivel ezt már nagyon régen észrevettem, úgy gondoltam, másokat is megkérdezek erről.2009. júl. 20. 12:13
2/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok, köszönöm, hogy példával is alátámasztod, hogy rengeteg primitív ember jár ide. :)
2009. júl. 20. 12:25
3/8 anonim válasza:
Szia.Egyszerű a válasz...azért,mert ilyenek a magyarok. Mindig leszólják a másikat, stb. de hát láthatod.
Kormány célja a hülye emberek nevelése,őket könyebb átverni ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Naná, persze, de sosem fogom felfogni, hogy a sok marha embernek miért célja a többit is marhaságba húzni... Baromira nincs köztünk összetartás, még egy ilyen pitiáner oldalon sem... Ha itt nincs, mit várhatnánk a többi területen..
2009. júl. 20. 13:08
5/8 anonim válasza:
A nyilvános topicic ilyenek. Nincs ebben semmi meglepő. Demokrácia van. Mindenki más, mindenkinek más a stilusa.
Ez egy körforgás. A "primitíveknek", pl épp ezzel a témával adsz teret.
Mert foglalkozol velük. :)
6/8 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom amit írtál. A másik "kedvencem" amikor van egy kérdés és mondjuk a kérdező nem szokványos párkapcsolatba van, megcsalt feleség, férj szerető stb és rögtön csak leszidják .Nem is adnak normális válszt a kérdésre csak beszólnak neki. Azért mert valaki ilyen értelembe "más" miért kell beszólni neki, miért nem próbálnak meg segíteni, normális stílusban???
7/8 anonim válasza:
Teljesen igazad van,egyetértek veled...
De:
Írod h nem érted h a 14éves kisfiúk,miért írnak ezt meg azt...A végén meg hozzá teszed h itt mindenkinek a véleményét kéne leírnia.
Arra nem gondolsz h a 14éves fiúnak ez a véleménye?
És szerintem ebben nincs semmi rossz...jó,persze, h ha úgy írt h bunkónak tűnt,akk igazad van,de h ha csak szimplán a véleményét közölte?=S
8/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehet saját véleménye, csak éppenséggel szerintem nem túl sok tapasztalata lehet azon a téren, amiről az a kérdés szólt. Én sem írok oda, amit még nem tapasztaltam, amiről nem tudhatok semmit. Ez pedig szerintem szintén az a kategória, ami felesleges válasz, mert találomra bárki írhat bármit. Amúgy szerintem jó, ha rendes, építő jellegű hozzászólásokat tudnak írni akár 12-14 évesek is, sosem pontoztam le őket a koruk miatt, ez egy speciális eset volt, amit kiemeltem.
2009. júl. 20. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!