Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek is bejönnek ezek a srácok?
2012. aug. 7. 21:06
11/20 A kérdező kommentje:
9# Én nem azt mondtam.:) Lehet az illető alacsony is, ha tetszik.:) Nem kell minden elvárásnak megfelelni, csak van akinek ez az ideál.:)
2012. aug. 7. 21:27
12/20 anonim válasza:
Nem szokásom senkit megbántani a külseje alapján, eddig ilyen nem is nagyon fordult elő, de ezeket koktél shakerbe keverik ki, vagy hogy hozzák őket létre?
13/20 A kérdező kommentje:
12# Hát szerintem valahogy úgy, ahogyan téged is.xD :)
2012. aug. 7. 21:36
14/20 anonim válasza:
Ezeket nem hiszem,hogy úgy, ezek valami furcsa élőlények:)
15/20 anonim válasza:
3 emós-zombi és egy ázsiai kisfiú.
Kösz, de kösz nem.
17/20 anonim válasza:
Az utolsót én is nagyon szeretem. :) Úgyhogy nekem igen. <3
18/20 anonim válasza:
Erre szokták mondani, hogy ízlések és pofonok.. Szerintem senkit sem kell bántani az ízlése miatt. Nekem például a magas, kopasz és izmos férfiak jönnek be. De gondoljatok bele mi lenne ha mindenkinek ugyanolyan lenne az ízlése. Mindenki ugyanazért harcolna. Szerintem ez így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!