Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá egy lányra akit nem ismerek?
Figyelt kérdés
de nem olyanra gondoltam, hogy szia mizu hanem valami másra ?2012. aug. 7. 18:57
3/8 anonim válasza:
szia cica,van gazdád? :DD
ezzel jó inditani mert biztos ő is nevet majd rajta..max bunkónak tart..de aztán gyorsan ird meg neki hogy csak bók volt :)
4/8 A kérdező kommentje:
De arra a személyre aki tetszik nekem
2012. aug. 7. 19:00
5/8 anonim válasza:
Ha tetszik neked,akk hogy hogy nem ismered?O_o
6/8 anonim válasza:
"Szia :)
XY vagyok, bocsi hogy így ismeretlenül rádírok, de nagyon aranyosnak tűnsz/szépeket hallottam rólad, és szeretnélek megismerni, ha nem gond."
itt ír valami olyat, hogy jaaj semmi baj, vagy ohh köszönöm, vagy persze, nem gond
7/8 anonim válasza:
Csillag névvel fiú vagy? :O :D
ne írj rá, mert a toll nehezen jön le a bőrről :D
8/8 anonim válasza:
Szia, mennyi az idő?
Ez mindig bejön:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!