Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan győri lányt, akinek egy laza kapcsolat kellene?
Hó hó hó :D Senki nem okoskodik itt max te. Gondold már át. Irreálisak az állításaid. Győrben minden csaj élete szerelmét keresi. Hát hogyne :D
Nem vagyok győri, de laktam már ott, szoktam is oda járni ismerek is győrieket. Hidd el az első válaszoló teljesen tuti tipped adott... Egyébként az értelmesebbje valószínűleg nem megy bele ilyesmibe. Mert nem látja értelmét , a legtöbben olyannal jönnek ténylegesen össze akivel hosszú távra képzelik el. Egyébként én a gimit javasolnám :D (nemtudom hány éves vagy) De nekem is volt már itt bizony olyan barátnőm aki iránt semmit nem éreztem csak fizikai vonzalmat , nem is volt egy észlény de nem is az a party ribizli fajta. Ott még az volt ,hogy "menőség" össze jönni ezzel meg azzal szerintem te is ilyesmire gondolsz. Remélem érthető, sok sikert :D
Aztán úgy is ráunsz erre és te is egy komoly kapcsolatra és szerelemre fogsz vágyni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!