Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferde,1 kicsit a péniszem (jobbra hajlik)! és mért van ez, és hogy állitsam egynesre?
Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 08:50
1/11 anonim válasza:
nem kell azt egyenesre állítani, és nem is menne, Mit csinálnál, sín közé fektetnéd? figy én nagyon is élvezem ha kicsit ferde olyan jobb érzés, hogy a hüvely falát nyomja :D
2/11 anonim válasza:
Ne legyenek emiatt gátlásaid. sok pasinak nem egyenes, nincs két egyforma nemi szerv :) Az első nagy szerelmemnek is ferde volt, mégis nagyon jó volt vele lenni az ágyban.
3/11 anonim válasza:
ne foglalkozz azzal hogy a péniszed ferde.senki sem egyforma kinek mi jön be..szóval nyugi!
21/F
4/11 anonim válasza:
maszturbálj, jobb kézzel és akkor elvileg visszaáll, de mint leírták, nem gáz
5/11 anonim válasza:
Dugd be a satupadon lévő satuba.
6/11 anonim válasza:
Biológia emberek!SENKINEK nincs egyenes farka,mert mindenkinek hajlik valamerre....ez a természetes anatómiája...üdvi--ápolótanuló
7/11 anonim válasza:
hát ez aranyos :D
nem am tényleg nem gáz.. én mondjuk kifejezetten szeretem ha a párom oldalról csinálja és akkor a hüvely falát érinti.. meg van egy olyan gyanúm, hogy ő is élvezi ;)
8/11 anonim válasza:
Esetleg rakd a vonat sínre.Biztos siker.Hajrá!!!!
9/11 anonim válasza:
szerintem meg csak sebességben hagytad rakd ki üresbe aztán OK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!