Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik vonzóbb szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik vonzóbb szerintetek?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

Csak az alakot nézzétek.

2012. aug. 6. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha váasztani kell, második, de inkább a kettő között!! :)

Szóval akkor elvileg te olyan vagy, mármint a kettő között :)

2012. aug. 6. 19:17
 12/21 A kérdező kommentje:
A lehető legszélsőségesebb példát akartam felhozni és nem nem vagyok olyan mint a kettő között sajnos.Szinte semmi mell és széles csípő...aránytalan.Ilyen alakról nem is találtam képet.
2012. aug. 6. 19:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt nehezen tudom elvonatkoztatni attól a ritka hülye fejétől :DD Mondjuk, hogy letakarom. De még akkor is, nekem már kicsit túl nagyok azok a mellek. Élőbe tartanék ilyen alaktú lánytól, nem hozzám való....

A másodiknál láttam már szexibbet, meg formásabbat, de aranyos! _:) Nekem ő vonzóbb.

18/F

2012. aug. 6. 19:20
 14/21 anonim ***** válasza:
10%

Az a baj, hogy csak a végletekben tudtok gondolkodni.

Vagy tiszta deszka, vagy hájas zsírdisznó. (elnézést).

A 2.

2012. aug. 6. 19:23
 15/21 A kérdező kommentje:

Ne akadjatok már ki!Ez csak egy kérdés kíváncsi vagyok melyiket tartjátok vonzóbbnak.

Szándékosan nem tettem ki egy ilyen testet sem a vékony sem a telt nőhöz,akkor ugye magától értetődik.

[link]

Ha mindkettőt egyformán rondának találod,akkor írd meg azt,vagy ne válaszolj :)

2012. aug. 6. 19:27
 16/21 anonim ***** válasza:
49%
egyik sem
2012. aug. 6. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:
31%

[link]

[link]

[link]

Na, Ő vonzó! (Nekem...)

Ezek ketten a kérdésben már nem annyira...

2012. aug. 6. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Küldesz képet priviben? A saját alakodról azért tudnék jobb véleményt mondani. Ha már nem találtál róla képet. 19/F
2012. aug. 6. 19:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nő vagyok, de azért meg tudom ítélni. Az első borzalmas. A második sem szép, de nagyságrendileg szebb az elsőnél. A másodikkal az a baj, hogy nincs elég nőies alakja, szélesebb csípő kéne, és szebb derékvonal.

Kérdező, a te alakod simán lehet szép attól még, hogy kicsi a melled, és szélesebb féle a csípőd.:)

2012. aug. 6. 19:45
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
2.
2012. aug. 6. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!