Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik vonzóbb szerintetek?
Hát ha váasztani kell, második, de inkább a kettő között!! :)
Szóval akkor elvileg te olyan vagy, mármint a kettő között :)
Az elsőt nehezen tudom elvonatkoztatni attól a ritka hülye fejétől :DD Mondjuk, hogy letakarom. De még akkor is, nekem már kicsit túl nagyok azok a mellek. Élőbe tartanék ilyen alaktú lánytól, nem hozzám való....
A másodiknál láttam már szexibbet, meg formásabbat, de aranyos! _:) Nekem ő vonzóbb.
18/F
Az a baj, hogy csak a végletekben tudtok gondolkodni.
Vagy tiszta deszka, vagy hájas zsírdisznó. (elnézést).
A 2.
Ne akadjatok már ki!Ez csak egy kérdés kíváncsi vagyok melyiket tartjátok vonzóbbnak.
Szándékosan nem tettem ki egy ilyen testet sem a vékony sem a telt nőhöz,akkor ugye magától értetődik.
Ha mindkettőt egyformán rondának találod,akkor írd meg azt,vagy ne válaszolj :)
Én ugyan nő vagyok, de azért meg tudom ítélni. Az első borzalmas. A második sem szép, de nagyságrendileg szebb az elsőnél. A másodikkal az a baj, hogy nincs elég nőies alakja, szélesebb csípő kéne, és szebb derékvonal.
Kérdező, a te alakod simán lehet szép attól még, hogy kicsi a melled, és szélesebb féle a csípőd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!