Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bunkózok vele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bunkózok vele, ha tetszik? :S

Figyelt kérdés

Egy sráccal eddig minden nap jól elvoltunk, és jókat beszélgettünk msnen-már 1 hónapja. De most úgy érzem, hogy kicsit lejjebb vett, és már nem hajt annyira rám.:S Talán ezért kezdtem el bunkó lenni vele a napokban.:S De nem direkt... nem akarok... de mindig későn veszem észre, hogy már megint bunkó voltam vele.:( Pedig nagyon bírom, és szívesen össze is jönnék vele.:D De ha így folytatom, nem hiszem, hogy lesz belőle valami.:S Hogy álljak le? Hogy ne bunkózzak? Ti szoktatok ilyet? Lehethogy azért kezdtem el bunkózni vele, mert félek, hogy csak szivat (azaz másik csajra is hajt?)?

16/L

2009. júl. 19. 21:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha valami nem tiszta, akkor szóljatok...
2009. júl. 19. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Azt nem tudhatjuk, hogy miért bunkózol vele. :D De ha tényleg jól együtt vagytok, miért nem közeledsz felé? Lehet, hogy már unja a srác, hogy egy hónapja fűz. Mutasd meg neki, hogy érdekel téged.
2009. júl. 19. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy hajthat másik csajra, hisz te bunkó vagy.
2009. júl. 19. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
Igazat van az előttem szólónak,én sem hajtanék egy bunkó lányra..De amúgy hogyha tetszik neked,akkor miért nem jöttél vele össze korábban? "már nem hajt annyira rám.:S" Még szép,gondolom látja már ő is,hogy semmi értelme nincsen hajtani,hisz te konkrétan le se sz*rod...bocsi a kissé nyers stílusért.
2009. júl. 19. 22:02
 5/10 A kérdező kommentje:
22:02! Honnan veszed, hogy "le se szarom"? Én kb annyira hajtok rá, mint Ő rám.
2009. júl. 19. 22:15
 6/10 A kérdező kommentje:
És azért nem jöttem vele össze korábban, mert nem volt még rá lehetőség, nem hívott randira (konkrétan), bár mondta, hogy talizhatnánk már, és mondtam, hogy igen, jólenne, de még nem mondott konkrétat.
2009. júl. 19. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi,akkor így már tiszta.De szerintem te is nyugodtan elhívhatod valahová :) Nem fog szerintem megharagudni érte :D 22:02-es voltam.
2009. júl. 19. 22:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, a napokban tervezem, hogy elhívom, ha Ő nem hív el. Remélem addig még kibírja a bunkózásaimat.:S És remélem nem fogok többet bunkózni, mert utána mindig szarul érzem magam miatta... nem tudom, miért csinálom. Másokkal nem szoktam.:(
2009. júl. 19. 22:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Am köszi a válaszokat
2009. júl. 19. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ezt elmondhatod neki,hogy sajnálod,hogy ilyen vagy vele,és te sem tudod,hogy miért,meg hogy ezeket ne vegye fel.A lényeg,hogy érezze,hogy nem szeretnél vele ilyen lenni,és hogy fontos neked,nem szeretnéd elveszíteni.Gondolom így is van :) És tényleg bocsi a legelső kommentemért :$ (22:02)
2009. júl. 19. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!