Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú/férfi barátkozhat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú/férfi barátkozhat egy lánnyal/nővel mindenféle "hátsószándék" nélkül?

Figyelt kérdés
Úgyértem,hogy egy féri csak akkor megy oda egy nőhöz,ha barátságnál többet szeretne?Szimpla barátkozás kizárva?
2012. aug. 6. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gyerekkorban még létezik fiú-lány barátság. Férfi és nő közt már nagyon ritka, előbb-utóbb az egyik fél többet akar.

25/N

2012. aug. 6. 13:30
 12/14 anonim ***** válasza:

anyukám 38 éves, 15éves kora óta van egy legjobb fiúbarátja. együtt nőttek fel, a barátjának is családja van már, többször megyünk hozzájuk medencézni stb. több mint 20éves barátság. szóval ne mondjátok már, hogy nincs barátság az ellenkező neműek között.

ja és nekem is van több fiúbarátom. van aki évek óta a barátom együtt járunk bulizni,vásárolni stb, egymással beszéljük meg az ő csaj ügyeit, és az én problémáimat a kapcsolatomba:)

2012. aug. 6. 15:02
 13/14 anonim ***** válasza:
van férfi-női barátság, de az nem úgy működik, hogy odamész egy nőhöz és megkérdezed, hogy leszünk-e barátok. ez úgy alakul ki, mint bármilyen más barátság. remélem érthető voltam.
2012. aug. 6. 18:23
 14/14 anonim ***** válasza:
10-es, de ugye nem az izzadó, kövér, enyhén bajuszos, vagy formátlan ruhákba öltözött penészvirág, szürke kis egér kolléganőkkel akarsz barátkozni? Nem? Na ugye, akkor már benne van a férfi-nő kapcsolat csírája. Erről ennyit. :)
2012. aug. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!