Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziriusz...777 kérdése:
Fiu velemenyre van szükségem, nagyon fontos es sürgös, ti hogy tennétek?
Figyelt kérdés
Az a gond h mindig elmegyek ojan hejekre ahol nöket lehetne leszolitani es dumalni,de amikor a hejszinen vagyok ojan erös a ,,fék'' hogy csak allok és nézem öt(lany(okat))pl.tegnap hejbéli falunapok voltak es sok szabad csajszi volt;eszre vettem h egyik nagyon figyel s többször is volt szemkontaktus;nagyreszben nem volt egyedül de egy idö utan a baratai szétszorodtak s mintha varta volna h oda menjek,én a balfa** csak ŕlltam s neztem 1 oran keresztül,aztan vegig kellet néznem h utana leszolitotta mas s jój dumaltak;20 éves vagyok s meg itt tartok:@Ott vagyok a hejszinen nem lepek,s miutan hazajöttem 2 napig szar a kedvem!Nagyon szeretnek valtoztatni s ha hasonló hejzetben voltatok vagy ha van tippetek h mit tegyek?mi a megoldas?2012. aug. 6. 10:31
11/15 anonim válasza:
És nem mi vagyunk a szerencsétlenek meg a gyökerek a te laptopod vagy a beteg agyad miatt.
12/15 anonim válasza:
még jó hogy mikor beszélsz nem látszanak a helyesírási hibák mert akkor úgy tuti nem lenne esélyed :D
De am nyugi minden lányt felszed egyszer vki :)
13/15 A kérdező kommentje:
Bakker...ha tudtam volna hogy ennyi gyĂśkĂŠr van aki belekĂśt egy ly-ba,akkor angolul irtam voltam,lĂŠgyszi ne jĂ tszatok magyar tanĂ rosdit ĂŠs ne adjatok ilyen javitĂł kommokat mert azzal boldogulok enmagam is
2012. aug. 9. 22:16
14/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy úgy akarsz odamenni, hogy össze akarsz vele jönni, vagy legalábbis úgy gondolod, hogy hátha... Ha ilyen gondolatokkal leblokkolsz, akkor próbáld félretenni, és menj csak oda dumálni. Vagyis ne akarj párkapcsolatot, hanem ismerkedj.
15/15 anonim válasza:
Először azt akartam írni hogy: ne szívass már ezzel a levéllel...aztán rájöttem hogy komoly...illetve "komoj"
Csak annyit mondok hogy fáj! Nagyon fáj!!! Remélem a lányomnak nem fogsz megtetszeni, mert eret vágok magamon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!