Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól való félelmemet hogyan tudom legyőzni?
Figyelt kérdés
Nem merek a lányok szemébe nézni, és elégé távolságtartó vagyok tőlük.
Nem birok velük beszélgetni elégé zavarba szoktam lenni a közelükben.
17/f
2012. aug. 6. 01:45
11/16 anonim válasza:
Nem kell úgy rájuk tekinteni mint ha valami isteni tökéletességek lennének. Mert nem azok. Ugyanúgy emberek azok is csak testben és lélekben mások.
12/16 Neverwalkalone válasza:
Magyarul ők is tudnak büdösek lenni képesek böfögni és igen fosnak is :D
13/16 anonim válasza:
de legalább probálkozol nem kell egyböl az első csajjal összejönni akivel találkozol az utcán :)
14/16 anonim válasza:
A lányok, hát igen a lányok. Bizony a lányok. Ők a minden! Mert lányok. Oh lányok. Sok lány. Régen féltem tőlük. Féltem kimondani, hogy Lány. Most már bezzeg: LÁNY, LÁNY, lány, lányok, csajok, nők, lányok. Egy lány. Két lány. Három lány. Isten tudja mennyi csaj! Sok lány.
Ennek ellenére szűz vagyok. Basszus. Ellenben akarok én is szeretkezni. Nem is akarsz. Ja nem. De szeretnék. Nem! NEM! Akkor mi lesz? Semmi.
Remélem segítettem néked. Isten áldjon!
15/16 anonim válasza:
#14 fura fazon vagy te:DD
válasz: nincs mitől félned, mi is ugyanúgy 'félünk' tőletek:) (legalábbis nekem sem megy olyan könnyen az ismerkedés)
16/16 anonim válasza:
merre laksz? közösen megpróbálhatnánk a dolgot ha gondolod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!