Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Leona Lewis jól néz ki? Rengetegen mondták, hogy szinte megszólalásig hasonlítok rá.
Viszont hatalmas önbizalomhiányom van az orrom miatt, mert én borzasztónak tartom. Mit gondoltok róla? Magamról nem fogok képet felrakni. 18/L
nekem speciel egyáltalán nem tetszik, szép nő ezt aláírom, de nekem nem tetszik
20/F
Nem jogos!
Egyreszt az elozo valaszolonak igaza van: attol, hogy Leona Lewis ranezesre nem tetszik valakinek, teged meg vonzonak talalhat az illeto.
Masreszt attol, hogy te ugy erzed, hasonlitasz Leona Lewis-ra, lehet, hogy masoknak o lenne az utolso, aki eszukbe jut rolad, ha meglatnak.
Harmadreszt pedig ha ugy is nezel ki teljesen, mint Leona Lewis, akkor is lesznek, akiknek tetszel es lesznek, akiknek nem (ahogy azt a valaszokbol is lathattad).
Fogadd el onmagad, bekulj ki magaddal es fogadd el azt is, hogy mindenkinek nem tetszhetsz! Igy megy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!