Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Leona Lewis jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Leona Lewis jól néz ki? Rengetegen mondták, hogy szinte megszólalásig hasonlítok rá.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Viszont hatalmas önbizalomhiányom van az orrom miatt, mert én borzasztónak tartom. Mit gondoltok róla? Magamról nem fogok képet felrakni. 18/L

2012. aug. 6. 00:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Termeszetesen nem csunya no, de nekem valahogyan megsem tetszik.
2012. aug. 6. 00:41
 12/18 anonim ***** válasza:

nekem speciel egyáltalán nem tetszik, szép nő ezt aláírom, de nekem nem tetszik

20/F

2012. aug. 6. 00:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Tehát jogosan van önbizalomhiányom..
2012. aug. 6. 00:48
 14/18 anonim ***** válasza:
mitől van önbizalom hiányod? lehet hogy te speciel bejönnél nekem függetlenül attól hogy Leone Lewis nem tetszik, én olyan pasi vagyok aki nem a bombázó nőket részesíti előnyben hanem a természetes átlagos nőket :)
2012. aug. 6. 11:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos!

Egyreszt az elozo valaszolonak igaza van: attol, hogy Leona Lewis ranezesre nem tetszik valakinek, teged meg vonzonak talalhat az illeto.

Masreszt attol, hogy te ugy erzed, hasonlitasz Leona Lewis-ra, lehet, hogy masoknak o lenne az utolso, aki eszukbe jut rolad, ha meglatnak.

Harmadreszt pedig ha ugy is nezel ki teljesen, mint Leona Lewis, akkor is lesznek, akiknek tetszel es lesznek, akiknek nem (ahogy azt a valaszokbol is lathattad).

Fogadd el onmagad, bekulj ki magaddal es fogadd el azt is, hogy mindenkinek nem tetszhetsz! Igy megy ez...

2012. aug. 6. 11:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm az őszinte válaszokat! Igyekszem elfogadni magam olyannak amilyen vagyok és elég jó úton haladok, de még azért van hová fejlődnöm ezen a téren. Egyébként tényleg szinte pont úgy nézek ki, mint ő és ezt nem én állapítottam meg magamról. :)
2012. aug. 6. 14:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Önbizalomhiányom pedig az orrom miatt van.
2012. aug. 6. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
nekem egy csöppet se tetszik, túl hosszúkás az arca az én ízlésemnek.
2012. szept. 15. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!