Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyurta Dani nektek is bejön?
Figyelt kérdés
Olyan rohadt jól néz ki. :D2012. aug. 5. 22:29
21/38 anonim válasza:
Nem értem azt a néhány embert aki állandóan azzal jön,hogy "nem csak az aranyérem miatt tetszik?". Nem,ránézek és egyszerűen azt gondolom ,hogy külsőleg jól néz ki,mert nekem ilyen ízlésem van és bejön..ennyire egyszerű. Azt meg pláne nem értem,hogy ez mért is zavarja az embereket.
22/38 anonim válasza:
Minek kell álmodozni egy ilyen "elérhetetlen" pasiról? Ja, hogy senkinek sem kellesz és így ahelyett hogy járnál valakivel ilyen hülyeségeken ábrándozol.
23/38 anonim válasza:
És mért baj az neked ha valaki álmodozik? :D jézusom :D nevetséges :) Nincs olyan ember aki ne ábrándozna vagy álmodozna valakiről legyen az híresség vagy nem híresség.Ezzel nincs semmi baj szerintem.
24/38 anonim válasza:
Egyébként ha valaki álmodozik egy elérhetetlen személyről az nem azt jelenti,hogy ne kellene neki egy "húsvér" elérhető személy :) Ez csak a 13-14 éveseknél van így.Ahogy már mondtam mindenki ábrándozik és álmodozik és ez egyáltalán nem hülyeség (persze amíg nem megy át beteges imádásba)de szerintem ilyenen annyira felesleges "vitázni"
25/38 A kérdező kommentje:
Amúgy nem azért jön be,mert ahogy az egyik válaszoló írta nem kellek senkinek,mert ha akarnám lehetne egyszerre 10 barátom is. Nem is akarok összejönni Danival,meg semmi kaland,csupán feltettem egy kérdést,hogy másoknak is bejön-e. Ha valaki azt mondaná,hogy a pénze miatt az is hülyeség,mert pénzem nekem is van :)
2012. aug. 7. 14:48
27/38 anonim válasza:
"Kilencedik: Lányok válaszát kértem :) Nekem az arca is bejön :I"
Ne röhögj! Inkább mutasd meg, hol volt a kérdésben, hogy csak lányok válaszolhatnak! Egyébként pedig egyelőre még nem te szabod meg, hogy egy nyílt fórumon ki válaszolhat, és ki nem!
A szmájlijaidat is nyugodtan megtarthatod magadnak, nem vagyok vevő rájuk!
Seĝĝfej!
28/38 anonim válasza:
27-es, lehet hogy a kérdésben tényleg nem volt ott, hogy csak lányok válaszát kéri a Kérdező és tényleg mindenkinek joga van itt válaszolni, de ugyanúgy smiley-kat is kirakni. Ha valaki úgy szeretné, akkor úgy csinálja, abba se szólhat bele senki (szerintem). És attól még, hogy neked valami gondod van, nem így kéne lereagálni, hogy "s*ggfej" például. Kulturált módon is lehet. Ráadásul nem is értem, hogy min kaptad fel a vizet. De mindegy, ezen is fölösleges "vitázni". :D
29/38 A kérdező kommentje:
Idegbeteg :D. Szerintem egyértelmű,hogy lányok válaszát vártam,és nem fiúkét,kivéve ha az illető homi...
2012. aug. 8. 10:13
30/38 anonim válasza:
#27: És ki vitatkozik? Egyedül csak te. Én csak jellemeztem a kérdezőt.
Kérdező: Nem, nem egyértelmű! Nem tetted egyértelművé! Te is kirekesztő vagy?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!