Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó és dadogós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó és dadogós vagyok. Csak lányok válaszát várom. Selejtes, szellemi fogyatékos, és undorító vagyok?

Figyelt kérdés
27 éves férfi vagyok 180 magas 70 kiló
2009. júl. 19. 16:06
1 2
 11/16 Mendus ***** válasza:
50%
Légysízves kérdező, moderáld magad, te kérdezted ezt a kélrdést, akkor viseld a válaszok súlyát! Gyerekes vagy, ennyi!
2009. júl. 19. 17:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sértegetéseket. Hasznos volt.
2009. júl. 19. 17:22
 13/16 Mendus ***** válasza:
62%

Szia, sztem nem gáz ha dadogsz :)

nem vagy ez miatt semmi féle fogyi...

am. meg nem biztos h ezért nem özönlenek a karjaidba a nők, lehet külsőleg nem vagy rendben, vagy túl hisztis vagy, vagy bármi, olyan ami a nőket taszítja, de mutathatsz képet is magadról:P majd én megmondom a frankót..:P

2009. júl. 19. 17:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok olyan amilyen, mert az iskolás éveimet rettegésben töltöttem: vertek, gúnyóltak, mindennek lehordtak, elhitették velem, hogy az vagyok, amit én a kérdésben feltettem. Már nem hiszek senkinek és nem tudom ezek után mit higgyek. 6 éves korom óta így van. És rángatózni is szoktam meg kummogni és egyszerűen nem tudom kontrollálni.
2009. júl. 19. 17:55
 15/16 Mendus ***** válasza:
Menj el egy pszichomókushoz, az segít!:)
2009. júl. 19. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Én irigyellek, hogy ez a legnagyobb hibád.
2009. nov. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!