Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha a barátnőtöknek nincs változatos és nagy ruhatára?

Figyelt kérdés

Nincsen cicanadrágom,szoknyám,egyberuhám,combfölé érő rövidnadrágom,blúzom és nincsenek változatos fazonú és színű fölsőim se.Tehát van pár farmerom,rövid melegítőnadrág féleségem,meg pár egyszerű ujjatlan fölsőm/pólóm.

Cipőből is pár tornacipő,meg egy papucsom van összesen.

2012. aug. 5. 13:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%
van egy rövid melegítőnadrág feleséged? aztabetyárját...
2012. aug. 5. 13:23
 12/27 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy zavarna
2012. aug. 5. 13:26
 13/27 anonim ***** válasza:
77%

Engem igen. Mivel pont azokat a ruhákat csípem a csajokon, amiket említettél...

Tornacipő meg melegítő... Ne vedd sértésnek de ezek aztán marhára nőies ruhák...

Nekem fontos, hogy a nő ne csak azért legyen nő, mert nem lóg semmi a lába között...

Egy nő öltözködjön nőiesen... Legalábbis szerintem.

És már nem azért, de ez ügyben még csak kimondottan túl nagy erőfeszítéseket sem kell tenni... Mert még ha túlsúlyos is egy nő, ami alapból nem vonzó, de öltözékkel remekül lehet kompenzálni. És ha emellé még túlsúlyos sem vagy... Azért gondolkozz el ezen...

22F

2012. aug. 5. 13:27
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

Zavarna...

Amiket felsoroltál azért azok elég csini darabok, azért van különbség egy melegitőrövidgatya és egy short között.

Na meg a cicanadrág és az egyberuhák is igencsak bejönnek nekem.

Kicsit fiúsan öltözködhetsz szerintem vagy nem is tudom.

2012. aug. 5. 13:28
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
Ugyan, nem a ruha teszi az embert..
2012. aug. 5. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sokkal több ruhám, de a páromat nem zavarja, neki mindenhogy én vagyok a legszebb.

Bár mióta vele vagyok, beújítottam egy-két szoknyát meg csinosabb felsőt, de többnyire farmer+top+sportcipő szerelésben vagyok, mert úgy érzem jól magam.

A kollégái mégis folyton udvarolnak meg megnéznek, mikor elé megyek, úgyhogy nem nézhetek ki rosszul :)

2012. aug. 5. 13:50
 17/27 BlackSword ***** válasza:
Nem a ruhája miatt vagyok a párommal, hanem a személyisége miatt... És tényleg nem a ruha teszi az embert... Ha már annyira a ruha a téma, akkor inkább illjen a személyiségéhez, és inkább érezze benne magát jól, mintsem az alkalomhoz illjen...
2012. aug. 5. 13:57
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

Nem a ruha teszi az embert, persze.

De eléggé lelombozó, mikor ugyanabban a ruhában van egy évig folyamatosan. Vegyél egy szoknyát meg egy rövid nadrágot. Nyáron azért ne csak a melegítődben, meg a hosszú farmerokban csoszogj.

2012. aug. 5. 14:05
 19/27 Diavolino44 ***** válasza:
44%

Nem a ruha teszi az embert, hanem ami alatta van!!!

Engem nem érdekelne hány ruhád van, ha megfelelően formás vagy, ill. ha teszel azért hogy az légy! Ha dolgozol úgyis lesz pénzed ruhákra..

2012. aug. 5. 14:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem zavarna engem, az enyém sem valami változatos. 19/F
2012. aug. 5. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!