Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott nekem a legjobb barátnőm, szerintetek helyes a döntésem?
Azt hiszem az első leszbikus válaszoló leszek...
Szerintem próbáld meg, és ne görcsölj, csak csináld ami jólesik, addig, amíg jólesik.
De azt ugye tudod, hogy ezzel a barátságnak vége? Vagyis, ha ügyesek vagytok, és nem bántjátok meg egymást, akkor ha szakítotok még lehet barátság, de ehhez tényleg oda kell figyelni.
Én szurkolok Nektek!
Akkor én írok, mint második.
Ne görcsölj, mivel adtál neki esélyt valószínűleg szereted vagy látsz rá lehetőséget. Probáljátok meg, randizgasatok és így tovább. Az idő múlásával ugyis tudni fogod mi a helyzet, ha problémáktók van akkor beszéljenek meg. Sok minden lehet belőle, de ne azzal foglalkoz, hogy mit gondolnak az emberek, a szexualitás mindenkiben benne van és attól, hogy ez különbözik valakitől, meg nem elítélendő.
Sok sikert!
Ha tényleg azt érzed, hogy te szeretnéd ezt megpróbálni, és jól érzed magad vele, akkor semmi baj nincs, legyetek boldogok.
Csak ne mássz bele olyasmibe, amiben nem vagy biztos, mert mindketten rosszul járhattok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!