Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? Akar egyáltalán bármit is?
Van egy csoporttársam, október óta smerjük egymást. Minden barátnőm szerint többet akar, mint barátság, de én ebből semmit nem veszek észre. Jól elvagyunk, viccelődünk, "basztatjuk" egymást sokszor, néha hosszabban megölel (amikor ketten maradunk, de nem "nyomul", meg semmi ilyesmi. Msnen sem írogat mindig, összesen 4x-5x hívott, akkor is konkrét kérdéssel, sms-t ritkán váltottunk. Mégis a társaságban a többiek szerint szeretne valmit tőlem, ez állítólag nyilvánvaló, de engem ez bosszant, mert nem lehetek ilyen naiv, hogy ne vegyem ezt észre..
Hozzáteszem, hogy volt nekem egy barétom, akivel már akkor rossz volt a kapcsolatom, amikor megismerkedtünk a csoporttárssal, és csak nemrég fejeztük be, de már vége, és vigasztalt, hogy én milyen jó csaj vagyok, találok mást úgyis, meg hogy jobbat érdemlek, de ezt is csak külöm mondta, így a többiek nem tudom miből gondolhatják..
Szerintetek?
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!