Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat? Akar egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Akar egyáltalán bármit is?

Figyelt kérdés

Van egy csoporttársam, október óta smerjük egymást. Minden barátnőm szerint többet akar, mint barátság, de én ebből semmit nem veszek észre. Jól elvagyunk, viccelődünk, "basztatjuk" egymást sokszor, néha hosszabban megölel (amikor ketten maradunk, de nem "nyomul", meg semmi ilyesmi. Msnen sem írogat mindig, összesen 4x-5x hívott, akkor is konkrét kérdéssel, sms-t ritkán váltottunk. Mégis a társaságban a többiek szerint szeretne valmit tőlem, ez állítólag nyilvánvaló, de engem ez bosszant, mert nem lehetek ilyen naiv, hogy ne vegyem ezt észre..

Hozzáteszem, hogy volt nekem egy barétom, akivel már akkor rossz volt a kapcsolatom, amikor megismerkedtünk a csoporttárssal, és csak nemrég fejeztük be, de már vége, és vigasztalt, hogy én milyen jó csaj vagyok, találok mást úgyis, meg hogy jobbat érdemlek, de ezt is csak külöm mondta, így a többiek nem tudom miből gondolhatják..

Szerintetek?

20/l

2009. júl. 19. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hát tényleg nem lehet egyértelműen eldönteni. Bár kicsit arra utal a dolog hogy bejössz neki, nem mindenki nyomulós elvileg, lehet azt is nézi hogy nemrég fejeztétek be a volt pároddal. Magánügyed de ha neked is tetszik és azért kérdezed akkor jelezzed kicsit és kiderül. Vagy szerintem elég jó barát, finoman meg is kérdezheted hogy szeretne e többet, biztos nem haragszik meg a kérdésért. Vagy ha te is akarsz valamit, egy ilyen öleléskor mondod hogy milyen jó érzés hogy megölel. Bocs ha rosszul értelmezem és egyszerűen csak kiváncsi vagy rá és nem azért mert érdekel. 27/F
2009. júl. 19. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:
:D
2009. júl. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!