Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok egy ilyen lánnyal? Szégyenlem magam.
Sziasztok!
Lány vagyok, fél év múlva 17 leszek. Eddig mindig büszke voltam arra, hogy nem ittam, nem cigiztem. Aztán ezen a nyáron elmentem egy táborba, ahol részeg lettem. Az elkövetkezendő napokban iszonyatos lelkiismeret furdalásom lett és szégyelltem magam... :( Nem történt semmi bajom, és nem is voltam "fetrengős" állapotban. Mindenre emlékszem, de nagyon másnapos voltam. Tudom, hogy a korosztályom eléggé züllött, és nem is akarom, hogy máskor ez legyen. Persze, nem tudtam a határaimat, de akkor is megtörtént.
Tudom, hogy nem csak velem esik meg az ilyen, de félek, hogyha a jövőben elmondanám egy fiúnak, hogy már voltam részeg (persze nem ecsetelném :D), akkor esetleg undorodna...
Minden egyetem/főiskola minden gólyatábora a masszív alkoholizmusról szól. Nem kell benne részt venni, de ha lenézed, a társaidat nézed le. És nem sok barátod lesz. Ha nem akarsz inni, nem kell, de ne hord fenn rá az orrod, mert bizony itthon szokás.
Szóval ha undorítónak tartod, hogy 17 évesen egyszer becsíptél, ergo undorodsz a részegségtől, akkor bizony társadalmunk nagy részétől is undorodsz. Ez nem baj, csak nem kell reklámozni.
24F
Mindig olyan barátnőim voltak, akik nem ittak. De ennek vannak fokozatai. Volt olyan, akiről tudtam, hogy járt már úgy, mint te. De volt olyan, aki időnként ivott egy kicsit, de sosem volt spicces sem. És volt olyan, aki sokáig egy kortyot sem ivott, de egyszer mégési és nagyon hamar látni lehetett rajta az alkoholt. Tőle megundorodtam. (A szülei alkoholisták voltak.)
Tehát nem gond, ha egyszer megtörtént. Ne ezzel kezd egy kapcsolatot, de azért mégis időben meséld el! Nem jó, ha évekkel később derül ki.
Abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy a főiskolás és egyetemista bulik masszívan az alkoholról szólnak. De nekem sikerült alkohol nélkül felnőnöm. Mindig is lenéztem a lerészegedőket. De mindig voltak barátaim, legfeljebb nem az alkohollal felnőttet játszó gyerekek voltak azok, hanem sokkal normálisabb emberek.
Szerintem 16 évesen voltál először részeg, egész büszke lehetsz magadra. Manapság a 13 éves kor az átlag.
Ne aggódj egy egyáltalán nem parás mindenki átesik ezen. Tudni kell mik a határaid. Az alkohol nem egy annyiranagyon csúnya dolog, meg kell vele barátkozni és jól ellesztek.
én akkor nem járnék veled ha még nem lettél volna részeg :D :3
F18
Húú köszönöm a válaszokat, most megnyugtattatok! :)
Egyébként nem ítélem el mondjuk a barátaimat, amikor be vannak csiccsentve- én ezt magamra értettem, velük szemben nem vagyok ilyen kritikus.
Mostmár sokkal jobban érzem magam, tényleg jót tettek a válaszok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!