Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy utaljak rá, hogy kedvelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy utaljak rá, hogy kedvelem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel 1,5 éve beszélgetek általában mindennap. Az egyetlen probléma az, hogy következő hónapban lesznek együtt egy éve. Ahogyan és amiket beszélgetünk azt érzem, hogy kedvel de nem tudom mit tegyek. Ti elmondanátok a fiúnak? Jaj igen, és a fiú a szomszédom :S. Kérlek segítsetek!

14/L

2012. aug. 3. 13:01
 1/2 Mókusgyilkos ***** válasza:
90%

oké: bár elég hülyén lett megfogalmazva [ha rejtett alanyt használsz akkor illik előtte pár mondattal közölni h az mit is takar majd]-> a szitu gondolom az h a srácnak van bnője és vele lesznek 1 évesek te meg olyan fogalom keveredésben v h az eszméletlen :D

kedveled: én szeretem a lökött csajokat úgy h a kérdésből kiindulva már kedvellek is de mégse ismerlek 1.5 éve :D

valamint ha 1.5 év után is rendszeresen beszéltek akkor sztem elég 1értelmű a pasi számára is h kedveled.

szereted: na ehhez már jó alap a 1.5 év de még ez is baráti érzés nem igazán érinti az ő párkapcsolatát

vonzalom: nos ez már érinti de ez független a 1.5 évtől erről már nem ártana szólni.

ha pedig szimplán többet érzel / többet akarsz mint barátság csak egész 1xűen fogalmazás nem sikerült akkor: jah nem ártana ha elmondanád TISZTA VODKÁT A POHÁRBA!

ps: ált. 1 pasi nem harapja le a fejed azért ha közlöd vele h bejön neked / bele estél / járhatnékod van.

squirrels must die!

2012. aug. 3. 13:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Úhh, ez tényleg elég furcsán lett megfogalmazva. :D De értetted. ööööm én igazából msnen akarom neki leírni, mert még élőben nem nagyon beszélgettünk (sőt egyáltalán nem). Csak annyi ha meglátjuk egymást az utcán köszönünk. Szóval ezt hogy írnád le neki?:D
2012. aug. 3. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!