Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen egy 13 éves lánnyal. Szerintetek? Ilyen korban sok ez a különbség?
elso vagyok.
nem, en nem. de a szuleim akkor igen.
de azota mar a ferjem.:)
muszáj vagyok fiatalabbakkal összejönni mert a korombelieknek van 2 dolog ami kell: 1. kocsi 2. ne legyen szűz és legalább 20 éves...
tehát ezeket lehet fűzni akármivel meglátnak egy rodhadó kocsiban egy csávót egyböl rohannak oda h juj de zsír a kocsid le****atlak?
azert ne alltalanosits! nem mind olyan.. csak a jot kell kifogn.
szerintem ne ugorj ugy bele a kapcsolatba..varj egy kicsit ameg megismered hogy milyen aztan ha tudod hogy nem olyan ribanc fele akkor mar csapj le ra.:)
Én megértelek és egyet is értek veled, bár én már idősebb vagyok pár évvel, de szintén úgy alakult, hogy inkább tini lányoknál vannak esélyeim és ezt nem is én akartam, így alakult, a lányok kezdtek rám tapadni, előszörcsak buliban és gáz volt, hogy egy 13 éves lánnyal smárotlunk részegen, akit én simán kinéztem 15-16-nak, utána én is hatalmasat néztem, meg az is durva volt, hogy a bulihelyre elvileg 15 alattiak be sem mehettek volna, nyílván azért engedték be, mert fejlettebb volt a koránál testileg.
Egyébként abban is egyetértek, hogy gáz felnőttként szűz fiúnak lenni. Én saját magam láttam, ahogy kinevettek a 19-22 év körüli lány osztálytársaim, akik megtudták,hogy szűz vagyok 21 éves létemre. A másik, ami nagyon sértő volt, hogy az egyik azt mondta, hogy én egy kisfiú vagyok, nem férfi, szóval esélytelen vagyok én is a saját korosztályomnál sajnos, pedig én is normális kapcsolatra vágyom és nem komolytalan kislányokra, akik két hét után megunnak és lépnek másik szép fiúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!