Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha másképp gondolok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha másképp gondolok a nővéremre?

Figyelt kérdés
Gyakran álmodozok róla úgy...
2009. júl. 18. 18:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ez ééérddekes... sztem kösd le magad valamivel... mégiscsak a nővéred...furcsa lenne...de am ez izgisen hangzik:D
2009. júl. 18. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
incest troll.
2009. júl. 18. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem addig semmi probléma nincs vele, amíg ezt nem közlöd fizikailag a nővéreddel is. A jobbik esetben idővel elmúlik (lehet, hogy csak azért van, mert "tiltott gyümölcs", és akkor tényleg elmúlik egy idő után), a rosszabbikban pedig elég perverz képzelgéseid lesznek - azért próbálj meg inkább valaki mást képzelni a helyébe.

Nem gondolom, hogy beteges, mert végül is a vallás és az orvosi felfedezések miatt nem házasodunk már a testvéreinkkel/unokatestvéreinkkel. Nálunk tabunak számít, testvérek közösülését pl. a törvény is bünteti (börtön jár érte, nem gumiszoba, tehát nem "beteges"-nek határozzák meg, hanem bűnnek), de tudtommal Franciaországban Napóleon óta nem büntetik, ahogy Japánban és Törökországban sem. Normális esetben nem kéne érezned vonzalmat a testvéred iránt - elvileg találhatóak is bennük ezért felelős gének -, de mint tudjuk, előfordulnak kivételek. A lényeg, hogy ne támadd le a nővéred...

2009. júl. 18. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
édes testvér vagy csak mostoha? Mert ha mostoha akkor adj neki análisan, mint ahogy annak a rendje te férfi állat
2009. júl. 19. 00:14
 15/19 anonim ***** válasza:
jól beszélsz,elöttemlévő!jól beszélsz!;D
2009. júl. 19. 07:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Ebbe semmi nincs ha 13-15évesig vagy de ha már idősebb akkor beteges
2009. júl. 19. 13:42
 17/19 anonim válasza:
61%

szerintem nem gond, nem tudom mért kell így lehordani... mi kipróbáltuk a 17 éves nővéremmel, nincs abban semmi durva..

15/F

2009. júl. 21. 01:11
 18/19 anonim ***** válasza:

XD

Kinek mi a normális.

Én úgy tudom, hogy genetikailag is van bennünk egy parányi vonzódás a rokonaink iránt. Ezért izgathatja a fantáziánk a testvérünk vagy a szülőnk fiatalabb korban. Ha viszont még 17-18 éves korodban is máshogy gondolsz a nővéredre, inkább méterekre kerüld el, nehogy valami olyat tegyél, amit később megbánsz. De ha nem érdekel a társadalmi kitaszítottság, akkor csatlakozom az előttem szólókhoz, és mehet a menet. xD

2009. júl. 21. 02:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Fantáziálni mindenkinek a maga reszortja még ha a testvére is nekem van egy két unokatesóm is akit szivesen kényeztetnék de csak elméletben és ki is vertem rá de tettileg soha nem tennék semmit:))
2013. máj. 16. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!