Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha másképp gondolok a nővéremre?
Szerintem addig semmi probléma nincs vele, amíg ezt nem közlöd fizikailag a nővéreddel is. A jobbik esetben idővel elmúlik (lehet, hogy csak azért van, mert "tiltott gyümölcs", és akkor tényleg elmúlik egy idő után), a rosszabbikban pedig elég perverz képzelgéseid lesznek - azért próbálj meg inkább valaki mást képzelni a helyébe.
Nem gondolom, hogy beteges, mert végül is a vallás és az orvosi felfedezések miatt nem házasodunk már a testvéreinkkel/unokatestvéreinkkel. Nálunk tabunak számít, testvérek közösülését pl. a törvény is bünteti (börtön jár érte, nem gumiszoba, tehát nem "beteges"-nek határozzák meg, hanem bűnnek), de tudtommal Franciaországban Napóleon óta nem büntetik, ahogy Japánban és Törökországban sem. Normális esetben nem kéne érezned vonzalmat a testvéred iránt - elvileg találhatóak is bennük ezért felelős gének -, de mint tudjuk, előfordulnak kivételek. A lényeg, hogy ne támadd le a nővéred...
szerintem nem gond, nem tudom mért kell így lehordani... mi kipróbáltuk a 17 éves nővéremmel, nincs abban semmi durva..
15/F
XD
Kinek mi a normális.
Én úgy tudom, hogy genetikailag is van bennünk egy parányi vonzódás a rokonaink iránt. Ezért izgathatja a fantáziánk a testvérünk vagy a szülőnk fiatalabb korban. Ha viszont még 17-18 éves korodban is máshogy gondolsz a nővéredre, inkább méterekre kerüld el, nehogy valami olyat tegyél, amit később megbánsz. De ha nem érdekel a társadalmi kitaszítottság, akkor csatlakozom az előttem szólókhoz, és mehet a menet. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!