Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez milyen már? Miért viselkedik így pár ember? Miért jó nekik, ha bunkók?
feltettem egy kérdést, hogy diszkókban nagyon nézik e a személyit, hogy hasonlítok-e rá. pár hónap múlva 18 leszek, most mennék először. számítottam olyan válaszokra, hogy a diszkók bénák, gyökerek járnak oda stb, nem is érdekelt, de valaki írt egy tök hosszú szöveget, hogy a szüleim büszkék lehetnek rám, hogy miért kell megb.szatni magam a fél várossal 17 évesen meg leinni magam stb, miért nem lehet megvárni, hogy 18 legyek, meg hogy tuti hogy elkapnak a rendőrök, priusszal meg már állásom se lesz.
annyi helyen tudnék belekötni a szövegébe, de inkább csak annyit kérdezek, miért jó ilyeneket feltételezni valakiről, aki egyetlenegyszer elmenne egy diszkóba hogy már rögtön lefekszik 20 sráccal? -.- és miért nem lehet normálisan megmondani?
köszi ha elolvastad :)
ja meg, hogy liba vagyok. hogyan jön ő ahhoz?
van egy ismerősöm, misére jár, szexről kb annyit tud mint egy 6 éves, tök ártatlan, sokat tanul stb, ő is jönne ha nem jött volna neki közbe valami.
nem kapcsolatért megyünk, csak kiváncsiak vagyunk. meg hogy legalább egyszer a fiatalságunkban :)
de köszi a választ
A fogalom, ami a jelenseget leirja: prekoncepcio.
Szuklatokoru, sablonokban gondolkodo, leegyszerusito emberek sajatja szokott lenni.
Szerintem egy pohár italt megengedhettek magatoknak. Mondjuk 1 pohár pezsgő és akkor talán picit oldódsz.
Jó mulatást;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!