Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Hát nekem egyáltalán nem tetszik, számomra inkább kisfiú, mint férfi, de mindenesetre nem.
12/22 anonim válasza:
Én nem mondanám rá, hogy kisfiú, de valami taszít benne. :|
13/22 anonim válasza:
Igenigenn.:D Nagyontetszik. ;d
16/L
14/22 anonim válasza:
Iigen,nekem nagyon tetszik,ő*.*számomra az,akihez hasonlót még soha nem láttam... Helyes és kész;))
Ízlések és pofonok..èn meg a szőkéket nem találom férfiasnak..
15/22 anonim válasza:
Nekem tetszik:) de amióta láttam Mario Casas képeit..hát uhhhh :D szerintem Zayn hozzá képest kismiska..:D
16/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik Mario ... :// Az arca nem helyes ,attól még,hogy jó a teste az arca csúnya :P !...Zayn 100x helyesebb nála!!! <3
2012. aug. 22. 23:34
17/22 anonim válasza:
nekeeeeem *_* szerelmem<3 álompasiiii.
18/22 anonim válasza:
amúgy nekem sem jön be Mario. valahogy szerintem egyáltalán nem helyes :/ utolsó voltam
19/22 anonim válasza:
ízlések és pofonok :D
15-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!