Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az a penz a vilagon amiert hagynatok, hogy egy haverotok mindennap megcsokoljon?
Figyelt kérdés
Ugy gondolom, hogy van ket fiu a egyik nem meleg a masik az. Es a meleg haver megcsokolja a nem meleg haverjat, es az megengedi csak ezert mert jo kitudja hasznalni? Letezik ijen?2009. júl. 18. 15:58
1/6 anonim válasza:
hát engem csak akkor csókoljon szájon férfi, ha a sírban búcsut vesz tőlem.
amúgy igen vagy ilyen, a férfi prostik mit csinálnak?
2/6 anonim válasza:
Lehetseges hogy van az a penz,de nem biztos hogy az az ember is van aki ki tud fizetni annyit.
3/6 anonim válasza:
Biztos létezik, bár a meleg srácnak elég megalázó lehet ez, hogy a másik csak pénzért csókolózik vele, nem azért, mert vágyik rá. A hetero sráctól meg nem szép, hogy kihasználja a barátját.
Miért nem keres a meleg srác inkább egy melegbárban valakit?
5/6 anonim válasza:
Biztos,hogy van ilyen. Már ha csak magamból és az emberekből indulok ki...mert a legtöbbnek a pénz mindennél fontosabb,még ha ezt nem is vallja be. Nekem volt már az a pénz amiért hajlandó voltam valakit nap mint nap megcsókolni,pedig nem éreztem iránta semmit.Igaz én nő vagyok, ilyen téren alantasabb:D:D
6/6 anonim válasza:
van, de azért nem adom olcsón magam :D igen szép összeget kérnék...és max a legjobb haverommal, mert őt ismerem, szeretem, tisztelem, becsülöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!