Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Madonna szép volt fiatalon?
Madonna szép volt fiatalon és nagyon csinos is.A 80-as években rengetegszer választották a legszebb hírességnek/sztárnak a hölgyek között.Nem véletlenül.
Egészségesen formás volt és kerek,vagy sportosan izmos és vékony.
A mai Madonna inkább egy múmiára emlékeztet,csontsoványra leedzett testével és szinte már aszott arcával.Egészségtelen "öregasszony",aki próbál fiatalabb lenni,de inkább csak horpadt lesz.
Magasságát tekintve írnak mindent.Madonna 154 cm,vagyis alacsony.Ehhez képest mindig jól tartotta magát.Mert ilyen magassággal bizony minden kiló meglátszana,ha hagyná...túlzásba sem kellene ezt vinnie.
Jó hangja van,remek és kiváló táncos,hangszereken játszik,volt amikor dobolt is,dalai nagy részét maga szerzi,rengeteg igazán szuper régi! slágere van,nekem színészként is bejött,üzletasszony,csupa energia személyiség és anya is,hogy mennyire jó,azt nem tudom.Rendkívül sokoldalú hölgy.Igazi díva és Popkirálynő.Kortalan és páratlan.Igazából szép ő most is,csak ne sportolna ennyit...A mostani dalait nem igazán kedvelem,de számomra akkor is ő az Énekesnő,aki egyedül küzdötte fel magát a Csúcsok csúcsára egy egyszerű családból és ő is marad az első számú nálam...Csodálom az erejét,kitartását,energiáját!Határozott,céltudatos,szép,sikeres és erős asszony.Igazi példakép. 35/L
Szerintem régen is gyönyörű volt, az biztos. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fan, és nekem a hangja sem tetszik.
Lady GaGa jobb hangú, de Madonna szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!