Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Madonna szép volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Madonna szép volt fiatalon?

Figyelt kérdés
[link] a piros kendős csaj [link] [link] szerintem nem
2012. aug. 2. 17:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
Abban az időben, amiket linkeltél képek, Madonna még csak akkor kezdett híres lenni, vagyis ilyenkor a sztárok a külsőjükkel vagy botrányokkal hívják fel magukra a figyelmet. Itt pl az össze nem illő ruha, illetve smink. Mint tudjuk lázadó volt a rendszer ellen, nem borotválkozott, nem sminkelt középiskolában, ezért a régi képeket a natúr valósággal találkozunk. Ezen kívül viszont szép. Idézek az első fiújától: Szeretem! Még akkor sem felejtettem volna el, ha nem lenne híres. Bizony, Madonna olyan lány volt.
2014. máj. 2. 21:27
 12/14 anonim válasza:

Madonna szép volt fiatalon és nagyon csinos is.A 80-as években rengetegszer választották a legszebb hírességnek/sztárnak a hölgyek között.Nem véletlenül.

Egészségesen formás volt és kerek,vagy sportosan izmos és vékony.

A mai Madonna inkább egy múmiára emlékeztet,csontsoványra leedzett testével és szinte már aszott arcával.Egészségtelen "öregasszony",aki próbál fiatalabb lenni,de inkább csak horpadt lesz.

Magasságát tekintve írnak mindent.Madonna 154 cm,vagyis alacsony.Ehhez képest mindig jól tartotta magát.Mert ilyen magassággal bizony minden kiló meglátszana,ha hagyná...túlzásba sem kellene ezt vinnie.

Jó hangja van,remek és kiváló táncos,hangszereken játszik,volt amikor dobolt is,dalai nagy részét maga szerzi,rengeteg igazán szuper régi! slágere van,nekem színészként is bejött,üzletasszony,csupa energia személyiség és anya is,hogy mennyire jó,azt nem tudom.Rendkívül sokoldalú hölgy.Igazi díva és Popkirálynő.Kortalan és páratlan.Igazából szép ő most is,csak ne sportolna ennyit...A mostani dalait nem igazán kedvelem,de számomra akkor is ő az Énekesnő,aki egyedül küzdötte fel magát a Csúcsok csúcsára egy egyszerű családból és ő is marad az első számú nálam...Csodálom az erejét,kitartását,energiáját!Határozott,céltudatos,szép,sikeres és erős asszony.Igazi példakép. 35/L

2015. máj. 11. 00:15
 13/14 anonim válasza:

Szerintem régen is gyönyörű volt, az biztos. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok fan, és nekem a hangja sem tetszik.

Lady GaGa jobb hangú, de Madonna szebb.

2021. márc. 5. 10:29
 14/14 anonim válasza:
Már ne haragudj 8-as de benne semmi szexi nincs. Ha ennyire annak tartod akkor feküdj le vele XDDD A stílusa elég gáz. Sok vakolat rajta meg nem teszi szebbé. Azt is elmondom elég kihívó a stílusa és száz férfit vagy milliót magára akarja figyelni. Már ne haragudj tiszta undorító az a nő főleg olyan klippben ahol meztelen és kint áll a sarkon. Sokan a zenéit szeretik de abba nem gondolnak bele milyen személy is ez ;) Sok klippekben úgy néz ki mint egy szexéhes és rázza a fiúknak magát. 62-63 éves létére nagyon undorító hogy annyi évesen is a fenekét villantja és senki se kíváncsi rá. Nemtudom mit szerettek benne de csak a seggrázás van benne a klippekben meg hülye értelmetlen szövegek. Ezt nem sértésből mondtam de az igazságot írtam le ;)
2022. febr. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!