Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressem meg a fiút, ha csak a keresztnevét, iskoláját és a lakhelyét tudom?
A facebook keresés a teljes névből indul ki, csak utána tudod a találatokat más információra szűrni.
Ha nem tudod a vezetéknevét, akkor a kereső nem fog működni, csak a közös ismerősökre tudsz hagyatkozni. Ha nincs, akkor szinte lehetetlen hogy megtaláld.
Kell egy ismerős aki vagy ott lakik ahol ő vagy egy suliba járnak és megkérdezed h ismeri e, tudja e a teljes nevét.
Én is így tudtam meg egy lánynak a nevét.
ha az iskoláját tudod akkor néz fel a suli honlapra ott az osztálynévsor és ha a keresztnév stimmel akkor másold ki vezetnévvel együtt és keress rá facebookon!! :) kicsit hosszas meló de lehet megéri :) majd irj h sikerül e!! :)
18L
Jaj neee :'(
Senki által nem vagyunk összeköttetésben. Most mit csináljak? :(
Azért köszönöm...
a lakhely alatt a várost érted vagy a pontos címet is tudod?
ha a cimét menj el oda na meg a sulijához is elmehetsz majd ha ha lesz suli. Egy barátnöm is igy nyomozta ki a késöbbi férjét. Ismert ott egy tanárt és megnézette vele a végzett diákok névsorát elérhetőségeit, igy tudta meg a srác email címét. Pedig a srác már évekkel elötte érettségizett ott.
Harmadik köszi! : )
A baj csak az, hogy csak végzősök nevei vannak kint a suli oldalán...
Nem baj, nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!