Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a baratom probal kielegiteni, akkor elkezdek reszketni, es nem tudok elelvezni, miert van ez?
Figyelt kérdés
tudja mi a dolga nagyon jol csinalja,de nagyon hamar elerzekenyulok es nem birom az izgatast tovabb,akkor muszaj abba hagyni,es picit kesobb folytatni,de meg igy sem tudok elelvezni2012. aug. 2. 13:54
1/9 okoska31 válasza:
nem tudom pontosan mit értesz reszketés alatt, de pont akkor nem kéne abbahagyni...
2/9 anonim válasza:
Pont hogy akkor nem kéne abbahagynia a barátodnak,hanem rádobni még egy lapáttal.Lehet annyira élvezed,hogy már reszketsz a gyönyörtől...
3/9 anonim válasza:
Orális kielégítésre gondolsz?
Velem is előfordul nagy ritkán ilyen, de a reszketés nem a gyönyörtől van, és tényleg jobb, ha ilyenkor abbahagyjuk. Velem akkor fordul elő, amikor "váltás" van a technikában, vagy hogy mondjam... Tehát hirtelen másképp kezdi el csinálni. De nem minden ilyen alkalomnál van ez, szerencsére.
Nem tudom az okát. Szerintem nem tudom elengedni magam ilyenkor.
4/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen az elso par honapokban amikor elkzdtem jarni egy pasival aztan par ev utan mar elmult... lehetseges,hogy ti sem reg uzitek ezt a sportot es ezert:) Par honapra gondolok itt csak;)
5/9 A kérdező kommentje:
En kerem h abba hagyja mert egyszeruen nem birom tovabb, az egyettlen amit jol birok az a G pont.
2012. aug. 2. 14:17
6/9 A kérdező kommentje:
14:15, azt hiszem h neked lesz igazad... Meg nemreg ota jarunk. Es ez volt a masodik probalkozas de sikertelen. A paromnak szerencsere mindketszer sikerult elelveznie.
2012. aug. 2. 14:19
7/9 anonim válasza:
Teljesen átérzem a problémádat, nekem is ez szokott lenni. Van, akinek túl érzékeny a csiklója, és nem bírja a direkt ingerlést. Én is mindig remegek, és nem esik jól, ha a párom közvetlenül a csiklómat ingerli. Próbáljátok meg úgy, hogy kicsit mellette, vagy felette kényeztessen, a ki "gombocskát", azaz a csikló hegyét kerülje el.
8/9 A kérdező kommentje:
14:20, ugy is probaltuk,de ugy meg szinte semmi hatas nincs, a G-pontot jol birom,de azt se tudja a vegtelensegig izgatni, mert az is farad
2012. aug. 2. 14:26
9/9 anonim válasza:
14.15 -os vagyok probalja ovatosan nyalogatni de ne erossen a nyelve hegyevel mert akkor ezt valtja ki hanem csak lazan mint egy fagyit mindenhova de megsem erosen ;) gyakorlat teszi a mestert ne feledd;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!