Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Viszonzatlan szerelem.. :( Amire el tudnám felejteni vagy össze futok vele vagy álmodok vele...
És már csak 4 hetem van rá...mivel osztálytársam.. :((
Valakinek valami hasznos tippe,ötlete hogy lehetne végleg elfelejteni??
Köszi mindenkinek előre is..
Szerintem úgy sok mindent nem tudsz tenni... Kerüld a társaságát, ha nem muszáj, ne beszélj vele... Persze, ha ő keres, akkor udvariasságból jelezz vissza, de magadtól ne menj oda hozzá. Ismerkedj új emberekkel, foglald el magad valamivel... Pl. gyűjts valamit... vagy sportolj valami... vagy nyiss ki egy könyvet, olvass.
A kérdésedre ez a válasz.
Viszont! Te tényleg képes lennél feladni az álmaidat egy kis idő után? Próbálkozz, reménykedj! Beszélj vele... :) Nem kell eröltetni, nem ezt mondom, hanem csak add önmagad, érezd jól magad, és aztán minden jön magától. Nem kell elfelejteni, és különös képpen erőltetni sem kell a dolgot... Inkább csak ne törődj a dologgal... Szereted őt, PONT. Ezt nem kell firtatni. Ék még az sem kizárt, hogy te is tetszel neki!!! NE ADD FEL!! A REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA!!!!!
:)
De ha mégsem szeretnél próbálkozni, akkor az első pár sor... :)
Sok szerencsét! Remélem segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!