Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha mensim előtt 1 nappal voltunk együtt (védekezés nélkül) és másnapra meg megjött (de nem olyan volt mint máskor)?
Hát kedves agresszív válaszoló!nem is tudom mit mondjak : az ujjunk sem egyforma!!
Több hónapja próbálkozunk a párommal!
Én ezt reménykedve kérdeztem (bár lehet hogy ez nem jött le Neked), de nem hiszem hogy a kérdésem jajveszékelést mutatott volna!
Ezt az oldalt meg úgy hordod le hogy ahogy látom aktív használója vagy a 15 mondatos válaszaiddal, amit én nem sorolok a válasz kategóriába.
A többi válaszadónak köszönöm szépen a válaszokat!
KEDVES 14-es válaszoló!!!! nem vagyok szakértő de képzeld pont a menstruációm előtti napon mikor együtt voltunk párommal (félreértés ne essék AKARTUK A BABÁT PRÓBÁLKOZTUNK MIELŐTT VALAKI LE HÜLYE TINIZNE ÉN IS 24 ÉVES VAGYOK) és attól az együttléttől jött össze nekünk a kicsi...És hidd el tudom!!!! Hányingerem van az ilyen senki emberektől akik azt hiszik ők szarták a spanyolviaszt holott máshol a kötekedésüket és a "NAGY ESZÜKET" nem tudják máshol kiélni. Szörnyűek vagytok komolyan. Annyi ilyen gyökér van itt, csak azt nem értem minek szól hozzá? Biztos azért tesznek itt fel bármilyen kérdést mert a te "OKOSSÁGODRA" kíváncsi. Képzeld ha eddig még nem mondta volna el senki itt mindenki normális válaszra vár nem a te lenéző sz..ságodra.
Kedves kérdező mondom nekem is így jött össze és rá másnapra megjött de csak kb 1,5 napra nekem kb max 4 napos szokott lenni... :) lehetséges a terhesség nincs kizárva majd pár hét múlva csinálj tesztet ne kapkodd el mert csak elkeserít ha nem mutatja esetleg még ki. Drukkolok nektek :) Majd írd meg mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!