Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a fájdalmam, amiért ezt mondta a párom nekem?
Nagyon összevesztünk, mostanában gyakori, csúnya dolgokat vágtam a fejéhez. Úgy beszéltem, ahogy én soha nem szoktam, trágárul.
Erre azt mondta, gyönyörűen beszélek vele, legalább látja, hogy nem érdemes velem tovább küszködni.
Ezek szerint a sok együtt töltött év neki csak küszködés volt, miközben azt mondogatta mennyire szeret? :( :(
Nem. A sok együtt töltött év jó volt, szeretett meg izé, de TOVÁBB nem érdemes küszködnie, mert csúnya dolgokat vágsz a fejéhez..:(
Vagy a jobbik eset,hogy csak abban a pillanatban gondolta ezt.
Normalizáld magadat és minden rendben lesz.
Tudom, hogy én is mondtam csúnyát, de hogy "küszködni" ez nagyon fájt, nem tudom elfelejteni ezt a szót tegnap óta, nagyon fáj.
Vissza gondolok a sok évre, amikor együtt voltunk, és az mind küszködés neki, miközben én azt hittem boldogok vagyunk. :(
Szerintem se lovagolj ezen a szavon... Kicsúszott a száján... Mi a Párommal sokkal durvább dolgokat is vágtunk már egymás fejéhez... De mindezek ellenére mindennél jobban szeretjük egymást...
Szerintem is megbánta már, és ahogy előttem is írták: a vita közben sokkal jobban dominálnak a negatív dolgok... De Veled van... Ergo szeret...
Hát, ha ő gondolkodik mielőtt beszél, akkor talán tőled is elvárná ugyanezt. Gondolok itt arra, hogy csúnya dolgokat vágtál a fejéhez.
És ha már a párod veszi a fáradtságot és gondolkodik, mielőtt beszél, akkor te is gondolkodj, és azt értsd meg, amit mondott: nem érdemes tovább küszködni. Ez azt jelenti, hogy ha folytatnátok, az már csak küszködés lenne. Nem azt jelenti, hogy az eddigi évek voltak azok, mert az így hangzana: Nem érdemes már küszködni veled.
BTW hisztizhetnél apróságokon kevesebbet, mert egy szón ennyire kiakadni, ez finoman szólva sem okés.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!