Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent ez? Lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Lehet, hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Felköszöntöttem egy srácot névnapján, neten írtam neki. És ő megköszönte és sok-sok pont-pont-pont-ot írt és sok-sok mosolygós fejet a végére. Szerintetek ez csak egy gesztus vissza, vagy akár érdekelhetem úgy mint nő? Nekem nagyon tetszik, de nem mertem többet írni neki. :(ű

Egyébként nem igazán beszélgetünk, köszönő viszonyban vagyunk és sokat összetalálkozik a tekintetünk, ha talizunk.

2009. júl. 18. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

"sokat összetalálkozik a tekintetünk, ha talizunk.">>> Szerntem bejössz neki.

16/f

Menyus

2009. júl. 18. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,igen.Próbálj szóba elegyedni vele ha van rá alkalom,és ha már régóta húzódik az ügy akkor nyugodtan írhatsz neki valami kis semleges üzit.A reagálásából úgy látom h nem nevetne ki akkor sem ha nem tetszenél neki.Nekem szimpi h ez volt a válasza :D
2009. júl. 18. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ti, nők mindig, mindenben a gesztust keresitek :D

Ha akar valamit tőled, majd lép, ha tetszett neki, hogy gondoltál rá. Relax :D

2009. júl. 18. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóra reagálok. Szerintem ennyitől még nem fog lépni. Úgy logikus hogy te lépj, mivel te biztosan akarsz tőle valamit. Nem kell mindig a pasik lépésére várni..:)

(F/23)

2009. júl. 27. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

22:45-ös vagyok. A határozott lányok amúgy is vonzóbbak. Csak legyen fantáziád, finoman közelíts.

(23/f)

KG

2009. júl. 27. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!