Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit csináljak? Nagyon depis vagyok
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszett és írta is hogy szeret meg minden és kiderült hogy csak azért írta mert nem akart megbántani mert nagyon szerelmes voltam belé... 4 napja depizek egyfolytában. Az a baj hogy nagyon érzékeny vagyok. Nem tudom mit csináljak... Valakinek valami ötlete van... 15/F2012. aug. 2. 01:01
1/6 anonim válasza:
Nőlj ki az EMOból.............am viccet félretéve. sajna erre nem nagyon van orvosság én is rohadtul érzékeny/érzelgős vagyok.... és sokat csalódtam már... tapasztalatból mondom hogy 1 orvosság van. az pedig az idő.... nem nyújt teljes gyógyulást.... de a leghatásosabb... bár a "heg" megmarad (meg ne sértődj az EMO-s beszóláson....poénkodtam)
3/6 anonim válasza:
Készülj fel rá hogy sok ilyen lesz még hogyha te online csajozol.
4/6 anonim válasza:
Annyit még tehetsz - talán ez az, ami kiemel a depiből - hogy úgy fogod fel az egészet, hogy nem te vesztettél vele, mert nem kaptad meg, hanem ő vesztett veled!
5/6 anonim válasza:
Az idő a gyógyszer a te bajodra addig meg szenvedni fogsz, esetleg megkedvelteted magadat a csajjal.
6/6 A kérdező kommentje:
Jah és nem online csajozok... velünk fényképezkedtek amikor munkásruhába táncoltunk :) és akkor ismertem meg
jah és az EMO beszólás boénját vettem :D
2012. aug. 3. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!