Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha meleg a szobatarsam?
mondd meg neki h te nem vagy meleg.ahoz tényleg nincs joga h ölelgessen
az meg hülyeség h szeretethiánya van.akkor nem meztelenül ölelget
A kérdésedből ítélve Erdélyből vagy és kb a swédeknél dolgozol mezei munkákban. Tudom, én is Erdélyből vagyok és pár ismerősöm kint van.
Mellesleg én is meleg vagyok.
Nos. Először is te legyél közömbös vele, ő semmiképp se érezze azt, hogy talán bejön neked illetve, hogy te is meleg vagy.
Esetleg ülj le vele beszélgetni egy este, és mond meg neki, hogy ha meleg téged nem zavar de előtted ne meztelenkedjen, meg ne téged ölelgessen mert te heteró vagy. Megfogja érteni, sőt mivel te rájöttél hogy meleg, egész jó barátok lesztek.. Nemfogod megbánni, hogy toleráns vagy vele szemben, csak ne engedd, hogy többet akarjon. Mert az ugyanúgy szar neki is mind neked. Ő azt hiszi van esélye és próbálkozik, talán azért is gondolja ezt mert nem vagy homofób és azt hiszi talán te is meleg vagy valamilyen szinten. Ez az amit tisztáznod kell vele és egész tutira megoldódik majd a dolog :)
Majd ird meg mi lett :)
Nemgond, ez így nagyon jól alakult. :)
Örülök, hogy leültél vele és megbeszéltétek, most kicsit pityergett, de ez hamar elmúlik és egész jó barátok lesztek és nemlessz többé olyan probléma.
És nagyon örülök, hogy nem azok a homofóbok táborát erősíted akik általában az ilyen problémákat, egy nagy orrbavágással oldják meg :)
A legjobb módon értetted meg vele, ahogy csak lehetett.
Tudod, mi melegek gyakran esünk abba a csapdába, hogy belezúgunk egy heteróba persze 99%, hogy nem lesz abból semmi. És ez így rendben is van. A heterók legyenek a csajokkal:)
Ő most azért is pityergett mert fél, hogy most lebuktatod, kiderül róla, és ha ártani akarnál neki ezzel lehet a legtöbbet. Mivel gondolj csak bele, nem mindenkinek van olyan felfogása mind neked. Addig csesztetnék hazamenne szegény, persze otthon se lenne sokkal másképp..
Szal maradj diszkrét.
És nyertél egy igazi barátot, aki előtt nem kell annyira ügyelnie hogy mit is mond. :)
Majd várom a további fejleményeket is :)
Nah de ezzel még nincs vége.Szerintem beszélj még vele, hogy pontosan miért is sírt...lehet azért amit az előző válaszoló mondott de lehet, hogy szerelmes beléd.
Te akár egy icipicit se vonzódsz a fiúkhoz?Ne hazudj magadnak...
Te akár egy icipicit se vonzódsz a fiúkhoz?Ne hazudj magadnak... ////
Kedves # 19/20
Hagyd, hogy ő döntse el mit akar. Ha heterónak mondja magát akkor legyen heteró.
Tudod főleg a biszexek között rengeteg van aki annyira elnyomja ezt az érzést, hogy egész életét így éli le.
Ha nekik ez jó akkor ez jó.
Nemkell mégcsak megsem próbálni "megváltoztatni" a heterókat, vagy akik azoknak mondják magukat, mert ez is egy ok amiért a sok homofób van.
A heterók maradjanak heterók, és melegek maradjanak melegek.
Ez így is van rendjén.
:)
Hali!
Én kíváncsi lennék a fejleményekre, úgyhogy ha van egy kis időd én megköszönném ha leírnád mi a helyzet.:)
Egyébként szerintem is ülj le vele még 1x normálisan megbeszélni a dolgokat, mert maximum egy jó barátságot veszthetsz azzal, ha kerülöd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!