Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzések vannak benned, amikor új párod van és vele először szeretkezel?
Figyelt kérdés
Addig csak vágysz rá, fantáziálsz, de mit érzel, amikor beteljesül? Először kapod meg őt?
Nem a szüzességre gondolok, hanem a szimpla párváltásra.
Kérhetnék kort és nemet is?! Köszönöm!
2012. aug. 1. 20:37
11/15 A kérdező kommentje:
De mi más mégis?
2012. aug. 1. 21:14
12/15 anonim válasza:
Érdekes a kérdésed, talán pár hónap múlva én is feltettem volna. Így nem tudok rá válaszolni.
13/15 anonim válasza:
2. vagyok megint.
macerás elmondani,szerintem minden más,másképp mozog,másképp élvez,jobban vagy rosszabbul,de másképp kényeztet,és az a pár kiló külömbség fogásra teljesen más,meg aztán vannak izmosabb típusok is,a nagy mellek hiába hogy kilóra nem sok,de látványra,tapintásra sokkal jobak,sőt, más csaj másképp csókol,minden más ,ha mással csinálja az ember.szerintem.
14/15 A kérdező kommentje:
Jobban vagy rosszabbul élvez?
Hát ez jó, ezt még senkitől nem hallottam, hogy jó és rossz élvezés. :)
2012. aug. 1. 21:38
15/15 anonim válasza:
2. vagyok megint,általában jobb,de volt olyan lány is,aki roszabb volt az előzőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!