Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek tetszik ez a fiú és mi a véleményetek róla?
2012. aug. 1. 19:34
31/37 A kérdező kommentje:
Nem zavar a véleményetek,egy szóval sem mondtam..csak örültem,hogy tetszik valakinek rajtam kívül!Jézus ne köss bele mindenbe,és azt miért lehet mondani,hogy szimpatikus,az elfogadott?De az unszimpatikus már nem? Mindegy nem akarok veszekedni,legyen antipatikus,sajnálom,szörnyű ember vagyok.
2012. dec. 14. 18:02
32/37 anonim válasza:
Ez Gyurta Dani?? Ez sosem ő! Ő gyurta Dani, nem? [link]
de amúgy akit linkeltél szerintem helyes, én a barna fiúkat szeretem, de valahogy a vörösesszőkékhez is vonzódom.:P
33/37 anonim válasza:
Nekem ugy semmi bajom a sracnak a kinezetevel helyes kisgyerek. Azert mondom h kisgyerek mert ugy nezki mint egy 1o eves.Ami nem tetszik benne hogy nala is megvan ami a mai tizeneves fiuknal h na gyerekek en vagyok a csaszar a vilag kozeppe a legszebb a legokosabb, pedig o is csak egy ember a sok kozul
34/37 anonim válasza:
aranyos,de nem elég férfias úgyhogy összességében nem kellene
35/37 anonim válasza:
KÉRDEZŐ!
Mi a f@szért rakod fel a kérdést, hogyha csak azt várod hogy negatív válaszok jöjjenek erről a suttyóról? Remélem, hogy valaki segít az agyadon. Az ilyen nőket kellene szanaszét csalni, stb. Utálom az ilyeneket! :@@@@
36/37 anonim válasza:
Semmi esetre sem járnék vele,egyáltalán nem az esetem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!