Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire ciki? Ti mit gondolnátok? (hangoskodás)
Barátoméknál voltunk, készültünk eksönhöz... Hallottam, hogy otthon volt még az öccse, így csendben voltunk, mint általában, hogy mégse kelljen hallgatnia...
Csakhogy becsukott valami ajtót, és onnantól kezdve néma csönd volt. Én szentül hittem, hogy a bejárati ajtón ment ki, így azt hittem egyedül vagyunk, és hát elég hangosan kiabáltam, meg nyögtem meg minden, mert épp egy szolga-úrnő szerepjáték felállás volt.
De az öccse, mint kiderült nem ment el... És mivel vékonyak a falak, nincs kétségem, hogyha nem kezdett el zenét hallgatni, vagy vmi, akkor sok minden kihallatszott...
Na most... ez mennyire kínos? XD Szóval ha ti hallottátok volna, mint testvér, akkor mennyire zavarna?
Egyedi eset...
Egy kis, találékony, az adott pillanatnak megfelelő humorral a legszerencsésebb "elütni" a dolgot.
Nem szerencsés, ha ez a dolog bármelyik félben bennragad.
Szerintem sz*rni rá.
Nekünk párommal egyszer albérletben volt olyan (főbérlős albérlet), hogy a főbérlőnek az unokája nyitott ránk "eksön" közben, mert nem volt zár azon a szájbatekert ajtón :)
De abból se volt gáz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!