Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarná ha postai levélen írnék neki? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A csajnak már régóta bavallotam mindent és msneztünk és azt mondta nincs itthon hanem elutazott nos én tudom hogy hol kell keresnem és hát megtudtam a címet .Szerintetek bántaná ha írnék neki oda?Azért kérdezem mert amikor mondtam hogy számon tartom a szüli napját meg hogy fontos nem nekem akkor végülis mondta hogy nem is zavarja de ez neki nem is jön be hogy ennyire számon tartok mindent.Szerintetek örülne ha megtudná hogy lenyomoztam a címet vagy úgymond követem .Írjak neki vagy ne?Nem akarom hogy ezért haragudjon rám.2009. júl. 17. 22:48
1/4 anonim válasza:
60as években ez bejött, idén ez inkább ciki, mint hasznos.
2/4 anonim válasza:
Hát lehet, hogy ciki, de azért sztem mindenki örül, ha levelet kap.
Próbáld ki, hogy csak az ő címét írod rá a borítékra (a feladót nem kötelező feltüntetni) aztán a levél végén pedig legyen ott a neved.
Hidd el izgulni fog, hogy kitől kaphatta.:)
3/4 A kérdező kommentje:
már tárgytalan kb egy hete
2009. aug. 15. 23:43
4/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki levelet írni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!