Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok illetve fiúk! Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok illetve fiúk! Van egy pasim akit nagyon szeretek, és vagy egy haverom aki egyben a legjobb barátom is és ő fiú, de a pasim féltékeny a barátomra pedig nincs rá oka, hogy értessem meg vele h csak őt szeretem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 13:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha te is az lennél és megérted őt, akkor nincs is kérdés. Mivel egyetértesz vele, hogy jogosan féltékeny.

De az biztos, hogy ha én valakivel együtt vagyok, akkor azért vagyok vele, mert ezt akarom és őt akarom. Ha féltékeny, s jelzi akkor leülök vele és megbeszélem. Ha még mindig féltékeny, akkor az megöli a kapcsolatot. Az, hogy vele vagyok nem jelenti azt, hogy kizárólag rá kell, hogy figyeljek, s azt sem jelenti, hogy félrelépek. Sőt! Ha vele vagyok, akkor az azt jelenti, hogy nem lépek félre. Ha mást gondol (mert mi másért lenne féltékeny?), akkor nem bízik bennem, s az nem kapcsolat.

35F

2012. júl. 31. 13:48
 12/14 A kérdező kommentje:
hát én is azért vagyok vele mert őt akarom mert őt szeretem senkimást mert a haveromat csak haverként szeretem,és mert elmondjuk egymásnak a bajainkat..nem...több de ezt már a barátommal megbeszéltem
2012. júl. 31. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

"D e abba biztos lehet mivel nekem soha nem is vt és soha nem is lesz több mint barát a haverom"

És ebben egész pontosan hogyan is lehet biztos?

2012. júl. 31. 14:03
 14/14 A kérdező kommentje:
úgy hogy a pasimmal és a legjobb barátomml egy osztályba jártunk...a pasimat 1 éve a legjobb barátomat 4 éve ismerem,és látta a pasim h eddig is mindent megbesztem a barátommal meg ő is velem és azt is látta a pasim h soha nem vt köztünk több mint barátság a barátommal
2012. júl. 31. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!