Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igazságtalan az élet, miért csak a jóképű fiúk lehetnek boldogok?
ma 13:29
Pont azért nyavalygok, mert nem kellettem senkinek sem a külsőm miatt.
Rossz csajoknál próbálkozol. 1. Legyen kicsit idősebb vagy legalább éretebb mert nagyon gyerekes valaki orrát kicsúfolni. 2. Nem azt kell nézni h kinek miért nem tetszel hanem azt h kinek miért tetszhetnél.
De ugyan küldj már egy képet, mert kétlem h tényleg ronda lennél. Csak túlságosan adsz egy- két gyerekes kis csitri véleményére
és ha nem kellesz valakinek a külsőd miatt, akkor nyavalyogni kell...ilyen egy igazi férfi
ha magabiztosságot sugároznál eszedbe sem jutna senkinek h kicsúfoljon, de a hozzáállásoddal van a baj, mert te sem hiszed el magadról hogy jó pasi vagy akkor más miért higgye azt...
Most én vagyok a hibás, amiért sok felszínes érzéketlen bunkó lány van manapság?!
Nem tehetek róla, hogy apámhoz hasonlóan ronda lettem. Én nekem nem is kell szép barátnő, mert nincs jogom hozzá, tudom is, és csak egy rendes lányt szeretnék, nem baj, ha csúnya.
1. Az már alapból rossz ha úgy jössz össze valakivel h azt mondod h csúnya
2. Nem megfelelő lányokkal ismerkedsz. Mondtam h nem az ilyenek véleményére kell adni.
3. UGYAN KÜLDJ MÁR EGY KÉPET
igazad van kérdező
ha ennyire hülye vagy és még szerencsétlen is akkor nincs JOGOD szép lányokkal összejönnöd DE még "csúnyákkal" se
azzal teszel jót mindenkinek ha nem keseríted el őket a lehúzó személyiségeddel
ismétlem magam NEM az a baj hogy "csúnya" vagy hanem az hogy nincs önbizalmad, szerencsétlen vagy szűklátókörű és megkeseredett
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!