Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Nektek tetszik egy fiun a füllbevaló?
kíváncsi vagyok csak.minnél több véleményt kérek.
azt is irjátok oda hogy miért tetszik vagy sem+kort
"Én aztán tényleg eléggé homofób vagyok ( jajj ne bántsatok) de a fülbevalóval nincs baj, amíg nem lógós csingilingit pakolsz bele. Legyen egy sima karika, vagy piercing. Nekem és a páromnak is 8 piercing van a fülünkben:)))
"
"
Inkább csak bal fülbe, mert csak a melegek szoktak a jobb fülben fülbevalót viselni. Lehet kicsi vagy közepes karika is. Az is szexi egy jó pasinál.
"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..
szerintem rakas be. ha sok csajod lesz, akkor tuti bejön.
ha nem lesz csajod, akkor meg tudod az okát.
Hááát... egy nagyon szolid is bogyó vagy egy kis karika még belefér, de csak akkor, ha illik a stílusához. a kristályosoktól hányingerem van, olyat a ratyicigók hordanak.
23 L
Nem tudok pontos választ adni az én szemszögemből, mivel fiú vagyok, de nekem is van fülbevalóm.
Múltkor mikor voltam strandon, pl. egy lány is megkérdezte, hogy van-e fülbevalóm, mert milyen vagány...
Szerintem a lányok felének bejön, felének pedig nem, ez egyéntől függ.
Persze az ilyen lógós, nagy, köves, stb. fülbevalók taszítóak még számomra is egy fiún...és az aranyat (sárga) sem szeretem, inkább ezüst, vagy fehér arany.
Nekem egy 4x4 mm-es dobókocka van, szerintem az bőven elég. Szerintem még nagy is, volt egy kisebb, de ezt csináltatták nekem, szóval ezt hordom...:) Plusz a hajam is eltakarja, nem látszik annyira, szerintem ez így jól van. :)
Amúgy itt az egyik válaszoló írta, hogy a fa-lánc nem tetszik neki. Miért? :) Nekem is van, és sztem a hosszú hajammal együtt jól áll...:P - Bocs az OFF-ért!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!