Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit csak interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit csak interneten keresztül ismersz bele lehet szeretni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel nem találkoztatok még, 1 éve beszéltek, és nem is tervezitek a talit, különböző okokból... A kor 20felett mindkét személy esetében. Képeken láttátok már egymást, a hangját is hallottad... lehetséges?
2009. júl. 17. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
43%

MAx vmi vonzalom, de amig élőben nem láttad...lehet h képen másképp is néz ki mint élőben.

Csak tetszik, és jó h vki foglalkozik veled.

És hiányozna ha enm.

De szerelem csa személyesen lehetséges. AZ sem biztos h első alkalommal.....van akik baárokt 10 évig, és egyszer csak összejönnek.

2009. júl. 17. 18:16
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Én a neten ismertem meg a barátomat,4 hónapja vagyunk együtt.Szerdán megyek hozzá.

Van szerelem,nagyon is szeretjük egymást^^

2009. júl. 17. 18:47
 3/9 anonim ***** válasza:
68%

szerintem lehet, bármenyire is "ismerik egymást" akár távolról is mert szerintem egy viselkedésből, hozzáállásból, gondolkodásból is bele lehet szeretni valakibe nem muszáj látni az illetöt

am viszont elmúlhat, ha mondjuk találkoznak és már picit máshogy látja a másikat mint eddig

de ha őszinték voltak egymással és önmagukat mutatták akkor lehet benne valami, ami amint irtam személyesen változhat, ha mondjuk máshogy látta az illetőt mint amilyen

de ez fordulhat a másik oldalról is, ha mondjuk a másik fél eddig csak barátként tekintett rá és személyesen lehet máshogy érezne

2009. júl. 17. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem simán meglehet.Nekem is alakulóban van egy ilyen kapcsolatom.
2009. júl. 17. 18:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az utolsó hozzászólónak pedig sok sikert!!! :) Gratula annak a hozzászólónak aki 4 hónapja van vele! :) Mi nem fogunk találkozni, megbeszéltük az elején...magunkat adjuk... de akkor sem találkozunk... így örülök, h van akiknek összejön/összejött :-)
2009. júl. 17. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Én is neten ismertem meg a barátomat. 2 éve vagyunk együtt.távkapcsolatban élünk.
2009. júl. 17. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekkel vigyázni kell, mert én is megismerkedtem vkivel, kb 4 hónapig msn, telefon.. teljesen "belezúgtam".. aztán mikor találkoztunk, alig vártam, hogy vége legyen a randinak.... L/19
2009. júl. 17. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:

az előző pasimat neten ismertem meg, majdnem két évig voltunk együtt, de a vége is már olyan volt hogy én szerettem őt ő meg nem és párkeresőn keresett más lány után...

a mostani páromat is neten ismertem meg, igaz őt 4 éve ismerem :), de "csak" 11 hónapja vagyunk együtt, msn-en tartjuk a kapcsolatot, és persze természetesen szoktunk találkozni is, ugyanis ő balatonfüredi én meg budapesti, de érte bármeddig várnék, egyszerűen imádom, mindent megkapok tőle és én is igyekszem mindent megadni =)

2009. júl. 17. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Bele lehet szeretni simán :) én a barátommal majdnem másfél éve vagyok együtt és neten ismertük meg egymást igaz nem tudunk mindig találkozni de lesz ez még jobb is (rem) =)

16/L

2009. júl. 31. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!