Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el? Segítség .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el? Segítség .

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki teccik,de asszem viszonzatlan...tuti...nem lép...

Hhogy felejtsem el ha ,amire el tudnám arra vagy talizok vele,össze futunk véletlenül vagy ha vele álmodok...???

Első szerelem...amitől kezdek idegroncs lenni..még nyáron kéne el felejtenem mivel osztálytársam .. Lécci valaki segítsen... :((

Egy 17 éves lány. Aki össze tört.. :'((

2012. júl. 31. 00:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
még ötlet: az alkohol pl egy egész vigasztaló démon tud lenni
2012. júl. 31. 00:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Ucso... Nem piálok... Meg am nem old meg semmit...

Más öti?? Ami hatásos lehet?? :'(

2012. júl. 31. 00:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Ez igaz vicc?Az alkohol épp hogy az ellenkezőjét válthatja ki,mégjobban depis lesz stb

2012. júl. 31. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:
# 13 nekem jó
2012. júl. 31. 00:44
 15/17 anonim ***** válasza:
Meg egy 17 éves lányt, nem arra kell biztatni, hogy igyon, SZERINTEM! Elég beteges ötlet volt..
2012. júl. 31. 00:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi ucso előtti.. igaz... :))

Ucso köszi,de neked se abba kéne..

2012. júl. 31. 00:46
 17/17 anonim ***** válasza:
De én vagyok az utolsó, és én nem is iszok, héé :D Nem az előttem levőre gondoltál?
2012. júl. 31. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!