Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha hajtotok egy csajra, és észreveszitek, hogy több srác is hajt rá, akkor inkább leszálltok róla, vagy versenyeztek tovább a többi sráccal?
hát ha ketten hajtunk 1 csajra, akkor az azért van mert a barátommal összebeszéltem, hogy felkéne szedni a csajt.
ha odamennék és fényezném magamat hogy ilyen erős,szép, becsületes vagyok, akkor beképzelt barom lennék.
de ha a barátom finoman beadja a csajnak hogy Én mekkora király vagyok, akkor a csaj benedvesedik és sima ügy...
nem kell ide versenyezni.
1. kommentelő, hát érdekes megállapitás, én nem tartom vmi nagy dologra ezt a modszert, de hát kinek hogy..
kérdező, anno én olyan voltam, hogyha kinéztem a lányt, akkor kellett nekem, ha van versenytárs, akkor értelemszerűen elkell távolitani :) nehogymár másé legyen :)
vmikro érdemes küzdeni, de van olyan lány, aki nem érdemli meg
Verseny... Ez a baj a mai világgal. Azt gondolja a legtöbb férfi, hogy a nő a főnyeremény, amit hosszas küzdelem által ki kell érdemelni.
Nem! Két egyenlő félről van itt szó. A nő is férfit akar.
Én egyátalán nem versenyeznék egy nőért más férfiakkal!
Akkor fenn áll a veszélye hogy alulmaradok,azt meg nem tudom elviselni!
Mint ahogy a 2. válaszol is írta akkor inkább balra fordulok és hopp ott van egy másik csaj aki pasit keres!
Vagy ha az se jó,akkor jobbra és megint ott van egy "szabad préda"!
velem pont a multkor esett meg ilyen helyzet, ketten hajtottunk egy lányra
akkor én leléptem a francba, féltem az elutasítástól
másnap kiderült, hogy lekoptatta a másik srácot
erről ennyit, érdemes inkább maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!