Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha hajtotok egy csajra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha hajtotok egy csajra, és észreveszitek, hogy több srác is hajt rá, akkor inkább leszálltok róla, vagy versenyeztek tovább a többi sráccal?

Figyelt kérdés
16-18 éves korosztályra gondolok:)
2009. júl. 17. 17:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

hát ha ketten hajtunk 1 csajra, akkor az azért van mert a barátommal összebeszéltem, hogy felkéne szedni a csajt.

ha odamennék és fényezném magamat hogy ilyen erős,szép, becsületes vagyok, akkor beképzelt barom lennék.

de ha a barátom finoman beadja a csajnak hogy Én mekkora király vagyok, akkor a csaj benedvesedik és sima ügy...

nem kell ide versenyezni.

2009. júl. 17. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
én nem "versenyzek", minek törjem magamat,sőt talán még meg is vernének. inkább balra nézek és hopp, ott az újabb csaj. ha meg ő se szabad akkor még1et balra nézek és megint csaj...
2009. júl. 17. 17:53
 3/12 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló sztem félreértette a kérdést.:D Vagy csak én nem értem... Mindeggy, a második válaszolónak köszi a választ.:)
2009. júl. 17. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
miért pontozzátok le az elsőt. tapasztalatból írtam hogy müködik... próbáljátok ki.
2009. júl. 17. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:
azért mert nem a kérdésre válaszoltál:)
2009. júl. 17. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
48%

1. kommentelő, hát érdekes megállapitás, én nem tartom vmi nagy dologra ezt a modszert, de hát kinek hogy..

kérdező, anno én olyan voltam, hogyha kinéztem a lányt, akkor kellett nekem, ha van versenytárs, akkor értelemszerűen elkell távolitani :) nehogymár másé legyen :)

vmikro érdemes küzdeni, de van olyan lány, aki nem érdemli meg

2009. júl. 17. 22:22
 7/12 A kérdező kommentje:
értem:) köszi a választ.
2009. júl. 17. 22:45
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Verseny... Ez a baj a mai világgal. Azt gondolja a legtöbb férfi, hogy a nő a főnyeremény, amit hosszas küzdelem által ki kell érdemelni.

Nem! Két egyenlő félről van itt szó. A nő is férfit akar.

2009. júl. 18. 02:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Én egyátalán nem versenyeznék egy nőért más férfiakkal!

Akkor fenn áll a veszélye hogy alulmaradok,azt meg nem tudom elviselni!

Mint ahogy a 2. válaszol is írta akkor inkább balra fordulok és hopp ott van egy másik csaj aki pasit keres!

Vagy ha az se jó,akkor jobbra és megint ott van egy "szabad préda"!

2009. júl. 20. 23:45
 10/12 anonim ***** válasza:

velem pont a multkor esett meg ilyen helyzet, ketten hajtottunk egy lányra

akkor én leléptem a francba, féltem az elutasítástól

másnap kiderült, hogy lekoptatta a másik srácot

erről ennyit, érdemes inkább maradni...

2009. júl. 21. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!