Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg mégis miféle fájdalom?!
Figyelt kérdés
Gyomoridege van a bátyámnak, az szerelmemnek (aki az exem) meg még pár ismerősömnek. Hogyha idegesek lesznek elkezd fájni a gyomruk emiatt az exemnek gyomorfekélye volt, bátyámnál pedig kezdetleges fekély van. Tegnap nagyon felidegesítettem magam, sírtam mint még soha a szakítás miatt... (mert még nagyon friss a dolog) tegnap este óta hullámokban tör rá a halántékomra fejemre a fájdalom, a gerincem mellett fáj a hátam, az ujjaim, lábam kezem, mindenem fáj... délután 3-4 körül ettem, azóta kerülget a hányinger, ugyanúgy fáj a fejem és a végtagjaim... Ez hasonló fájdalom mint a gyomoridegesség? Lehet valami komolyabb gond ha ez nem szűnik meg? :// túlságosan kiborított az exem, miattam van/volt ki ennyire a gyomra, de azt mondta még nincs minden veszve... kifutottam tegnap az esőbe sírni, utánam jött, beszélgettünk és megcsókolt, nem is egyszer... nagyon ki vagyok idegileg... :((2012. júl. 30. 20:40
2/2 anonim válasza:
az elejét nem igazán értem...de jobb ha orvoshoz mész mind agyilag mind egészségügyileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!