Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan tovább?
A helyzet az, hogy megismertem valakit, beszélgetünk neten, néha találkozunk, de semmi több, talán mondhatom, hogy még.
A hab a tortán, hogy van egy másik srác, akivel tulajdonképpen neten keresztül ismerkedtem meg. Így képek alapján ítél. Mikor az első beszélgetés során arra kértem, hogy ha lehet, amíg nem találkozunk ne élje bele magát semmibe, hiszen neten keresztül minden más, meg egyébként is, egyet értett. Viszont amiket ír, és ahogy ír abból nem ez jön le.
Pont azért kértem arra, hogy próbálja visszafogni magát, mert volt már rá példa, hogy egy ilyen ismerkedésem olyan rosszul sült el, hogy egy évig sem hevertem ki, senkinek sem kívánom, pláne nem szeretnék én ilyen fájdalmat okozni.
Jelenleg nem tudom eldönteni mit tegyek és mit ne, mert félek ennek rossz vége lesz, akármelyik pasival kapcsolatban is.
23/L
Ha az elsőt szeretnéd akkro nem ismerkednél a másikkal.
De nem szereted és igazából egyiket sem!
döntsd el melyikkel akarsz ismerkedni melyiket akarod jobban megismerni! És utána amelyikkel nem, azzal szakítsd meg a kapcsolatot, ha jót akarsz magadnak.
És nem kell a szöveg h jajj megbántom és mi lesz! Inkább most mint később, mikor majd nehezebb lesz kimásznod belőle!
Comprende?
Értem és köszönöm.
Igazad van, egyiket sem szeretem, nem tudom, hogy fogom-e valaha bármelyiket szeretni.
Mindegyik srácban van valami amitől el tudom dobni az agyam rövid idő alatt.
A második sráccal nem én kezdtem ki, ő jött, és azóta beszélgetünk.
Köszönöm a választ, igyekszem minél hamarabb dönteni, én is érzem, hogy ez így nagyon nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!