Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbecsülnétek egy ilyen lányt?
Úgy érzem, hogy a barátom nem becsül meg eléggé. Pedig több pasi közül is õt választottam, mert belé lettem szerelmes.
Nagyon szép lánynak tartanak, jó alakkal, okos és kedves is vagyok, és sokat adok a külsõmre. (Miatta is, mindig mondja, hogy jól nézzek ki) És neki úgy érzem csak a szexre kellek meg, hogy mások elött felvágjon velem. Nekem egy érzelmes pasi kell, aki a belsômért szeret, de az a baj még így is szeretem...

"Miatta is, mindig mondja, hogy jól nézzek ki"
Kell foglalkozni a pasi véleményével, de nekem mégis az az összbenyomásom, hogy neki egy csaj kell, akivel tetszeleghet, te pedig szépen lesed a kívánságait, hogy a kedvére tegyél.
Sajnos(?) az ilyen lányokat nem igazán szokták megbecsülni. Az sem épp jó, ha túl kedves vagy, és miatta akarsz bombanő lenni.
Legyen saját stílusod, ízlésed, saját igényeid.
A pasik folyton panaszkodnak, hogy kevés a rendes lány- a "túl rendeseket" mégsem becsülik.
Persze nem arról van szó, hogy legyél b.nkó vele, és mindent szándékosan ellenkezőképp csinálj... csak ne veszítsd el az egyéniséged, ne érezze úgy, hogy már "megkapott", és bármit kérhet tőled, megtehet veled.

ezaz idő dolog egy hülyeség!
9 hónap, 1 év 3 év, van akinek már 3 hónap is káosz...
Ha nem megy a dolog akkor meg kell beszélni, és ha nem változik semmi és már csak megszokásból vagy vele, vagy csak azért mert lusta az ember új kapcsolatot kezdeni, és/vagy már csak mint embert szereti, akkor szakítson!!!
csak sajnos van annyi hülye, aki ilyenben benne marad és sír rí h milyen sz@r!
Gondolkodj el azon h miért szereted és mennyire és milyen formában és h megéri e!
1 éves kapcsolatot is nehéz megszakítani és 10 éveset is de vannak akik 20 év után vállnak. Ilyen az élet ebbe még senki sem halt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!