Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anya és a szex. Mit csináljak?
újabban van anyámnak egy pasija (elvált már am.)és mikor jött hozzánk a fürdőszobából hallottam nyögéseket amikor öcsém aludt...
az oké hogy ott el lehet bújni meg nincs olyan közel hozzánk de akkor is...
hogy nézzek így anyám szemébe???
ráadásul úgy viselkednek mintha nem történt volna semmi,és így hülyén érzem magam hogy tudom mi történt...
én is volt, hogy hallottam anyumat és a párját szexelni, de nálunk ez nem nagy ügy, simán beszélünk róla.
Ha nálatok nincs ilyen nyíltság, te is csinálj úgy, mintha semmi nem történt volna. Meg amúgy is, most mit kéne csinálnia? Nem úgy csinál, mintha nem történt volna semmi, hanem csak él tovább... ez egy természetes dolog. Fogadd el.
Hát most képzeld...a szülők...sőt a nagyszülők is szoktak szexelni...nem semmi igaz?!
A világ már csak ilyen undorító...remélem ez majd eszedbe jut, ha szaporodni támad kedved a későbbiekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!