Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya és a szex. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csency888 kérdése:

Anya és a szex. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

újabban van anyámnak egy pasija (elvált már am.)és mikor jött hozzánk a fürdőszobából hallottam nyögéseket amikor öcsém aludt...

az oké hogy ott el lehet bújni meg nincs olyan közel hozzánk de akkor is...

hogy nézzek így anyám szemébe???

ráadásul úgy viselkednek mintha nem történt volna semmi,és így hülyén érzem magam hogy tudom mi történt...

2012. júl. 29. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:
hagyd a francba, semmi közöd hozzá
2012. júl. 29. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmit se csinálj, mert semmi közöd sincs hozzá.
2012. júl. 29. 22:56
 3/7 Hanariko ***** válasza:
82%

én is volt, hogy hallottam anyumat és a párját szexelni, de nálunk ez nem nagy ügy, simán beszélünk róla.

Ha nálatok nincs ilyen nyíltság, te is csinálj úgy, mintha semmi nem történt volna. Meg amúgy is, most mit kéne csinálnia? Nem úgy csinál, mintha nem történt volna semmi, hanem csak él tovább... ez egy természetes dolog. Fogadd el.

2012. júl. 29. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha zavar, akkor mondd meg neki.
2012. júl. 29. 22:57
 5/7 Hole Hunter ***** válasza:
70%

Hát most képzeld...a szülők...sőt a nagyszülők is szoktak szexelni...nem semmi igaz?!

A világ már csak ilyen undorító...remélem ez majd eszedbe jut, ha szaporodni támad kedved a későbbiekben!

2012. júl. 29. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
az 5ös kommentelő egy igazi pöc*fej! Hát ez kényelmetlen de emberi szükséglet rá se ránts! xDD
2012. júl. 29. 23:11
 7/7 gold planet válasza:
szép is a szerelem,csak az a csúnya b@szás ne lenne benne mi?
2012. júl. 30. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!