Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha még nem csókolóztam? (Hosszú lesz, csak az olvassa el, aki nem azt írja, hogy :"én ezt el nem olvasom" stb. )
Figyelt kérdés
A barátnőim már mindegyiknek megvolt az első (kivéve az egyik lányt),és én kezdem rosszul érezni magamat,hogy nekem még ez se jött össze,persze nem akarok én az első jöttment el,azt szeretném ha olyantól lenne akit szeretek és viszont szeret,csak félénk vagyok és szégyenlős,nehezen nyitok meg mások felé,régebben sokkal nyitottabb voltam,meggondolatlanul cselekedtem,most meg minden lépésemet átgondolom,így a pasizásról ne is beszéljünk,szoktam néha flörtölgetni,de semmi több. Volt már barátom régebben (15 vagyok,lassan 16,szóval gondolhatjátok milyen járás volt az,ha még csók se történt :D bár szájra puszi volt félig,de az nem számít :D). Nem tudom,hogy így lesz-e komolyabb kapcsolatom ha ilyen félénk vagyok,pedig belül nem vagyok ilyen,csak hát ... nem tudom elengedi magam teljesen,társaságba feszengek,nem érzem magam jól a bőrömben,ha meg én sem tudom elfogadni magam,más se fog valószínűleg. Arra lennék kíváncsi,hogy van-e így más is,vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?:/2012. júl. 29. 03:41
11/15 nócikaa válasza:
Szerintem nem ciki... csak hülyeség hogy így rágörcsölsz mert akkor nehezebben fog összejönni... Ne foglalkozz vele, majd jön és kész... Én is hasonló voltam(fogjuk rá) nekem lánnyal volt az első csókom xD pedig én is lány vagyok xD és egyáltalán nem lezbi vagy bi...
18/L
12/15 anonim válasza:
nemgáz:) max azért érzed kényelmetlenül magad mert a te körödben már mindenki előrébb van, de nehogy már ezért csüggedj el!:) majd legközelebb te előzöd meg őket :D
Majd jönni fog minden magától csak lazíts picit, keress valami sportot ami érdekel ez segít talán. Aztán az arra érdemes srác majd úgyis szán rád annyi időt hogy megismerjen !
13/15 anonim válasza:
szerintem se gáz:) az ikertesóm is totál ilyen:/
14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2012. júl. 30. 06:27
15/15 Alicell válasza:
Teljesen magamra ismertem abból amit írtál, én is tök ilyen vagyok. Ha valakit megismerek, utána már el tudom engedni magam, de elég lassan oldódok fel. Én most töltöttem a tizenötöt, és igaz hogy vannak barátnőim, aki még nem járt senkivel, de akkor is néha rossz érzés. De egyébként szerintem nekünk sem kéne rosszul érezni magunkat, mert tényleg az lenne a normális, hogy ilyenkor kezdjék el az emberek, addig nem sok értelme van... De inkább várok egy igazi szerelemre, minthogy elsiessem egy nagy semmiért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!