Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első pasi bemutatás? élményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rákocka kérdése:

Első pasi bemutatás? élményetek?

Figyelt kérdés
Holnap bemutatom a Barátomat a szüleimnek. A Ti élményetek milyen volt? Ilyenkor mi helyes és mi nem ?
2012. júl. 28. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a házunkban találkoztam vele először, mert bátyámnak haverja és beszéltem vele neten keresztül, és jófejnek találtuk egymást és hozott nekem egy játékot cd-n hogy tudjunk majd együtt, így a szüleim rögtön látták mikor együtt sem voltunk. Még 3 tali volt ezután, a 3.on jöttünk össze :D Ez 2 éve volt lassan :)
2012. júl. 28. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Készítsd fel a srácot, hogy mire számíthat, milyenek a szüleid.

A szüleid egyébként jobban meg lesznek illetődve, mint te, apukád valószínűleg zsigerből utálni fogja, anyukád meg megtömi welcome-rántotthússal. De ez így normális.

24/N

2012. júl. 28. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem dinnyével kínáltak, és meglepően jóarcok voltak annak ellenére, hogy nem a legalkalmasabb pillanatban toppantam be.
2012. júl. 28. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Ő 200 km-re lakik, ezért elhívtam hétvégére magunkhoz, hogy megismerkedjen a családommal. Szóval apu úgy ért haza, hogy már piás volt, és amikor a párom nyitott ajtót, apu elejtette a kezében levő piás üveget. Azt mi szedtük össze a lépcsőházból. A párom szerencsére röhögött csak rajta. Aztán a többiekkel is megismerkedett, és nagyimnál aludt, mivel mi együtt nem alhattunk. (Mindenben modern a családom, de ezt az egész kapcsolatot- már házasságot - úgy kezelték és kezelik, mintha a kőkorszakban élnénk.) Miután elment, kibeszélték, hogy drogos pesti idióta, aki virágot, és bonbont se vitt. Természetesen egy jámbor, nagy mackóról beszélünk, aki 7 éve, hogy a tenyerén hordoz, és imád engem...szóval ennyit a családom emberismeretéről. :D
2012. júl. 28. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Még annyit, hogy a tesóm 2 hét múlva be merte mutatni a pasiját (LOL, addig kussban volt). A pasi vasalt ingben, virággal, csókolomos köszönéssel, halkszavúan jött. Na, hát ők azóta sem házasok, és a férjem tegezheti a nagymamámat, de ez a pasi nem. :D /Bocs, ha hosszú voltam, csak bennem még mindig brutálisan fáj ez a tüske, hogy miket mondtak róla stb.../
2012. júl. 28. 17:18
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a kommenteket, nekem is nagyon jól ment épp tegnap mutattam be. Nem volt semmi különös anya két szót váltott vele utána pedig magunkra hagyott :)
2012. aug. 8. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!