Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiszívták a nyakam körülbel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiszívták a nyakam körülbelül mennyi idő amire elmúlik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
pár hét
2012. júl. 28. 15:04
 2/10 A kérdező kommentje:
és hogyan lehetne kevésbé feltűnővé varázsolni? xD alapozó sem fedi teljesen sajnos és nem akarok lebukni
2012. júl. 28. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Sehog.
2012. júl. 28. 15:23
 4/10 A kérdező kommentje:
az jó :S a sál elég feltűnő lenne nyáron...xD vagy esetleg egy selyem sál is feltűnő szerintetek ha eddig nem hordtam?
2012. júl. 28. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Sálat szerintem mindenképpen felejtsd el, elég gázos lenne nyáron xD

Nekem még nem szívták ki...az milyen lehet..és legalább jó érzés volt? xD:D

2012. júl. 28. 16:39
 6/10 A kérdező kommentje:
látványra nem néz ki jól utána xD bár engem nem zavarna csak a szüleim miatt akarom eltüntetni...nekem marha jó érzés volt nekem is most szívták ki először a nyakam azért is hagytam mert nem tudtam hogy mit csinál csak azt éreztem hogy megcsókolta a nyakam aztán kicsit megharapta de nem úgy hogy fájt hanem érzékien...aztán itthon anyám megkérdezte mi történt a nyakammal nem értettem a kérdést majd a tükörbe néztem és ott volt...
2012. júl. 28. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor mondjuk anyukád már tudja :) Amúgy a hajadat tedd arra az oldalra. Amúgy nem pár hét, csak egy hét kb. Bár attól is függ mennyire van kiszívva, de el fog halványodni annyira, hogy az alapozó takarni fogja.
2012. júl. 28. 19:49
 8/10 A kérdező kommentje:
mindkét oldalon van :S am mint kiderült nem szándékosan szívta ki a nyakam csak ez lett belőle...am is érzékeny a bőröm..4 nap múlva jönnek haza addigra el kell tüntetnem annyira hogy az alapozó fedje...viszont kipróbáltam egy módszert csak túl erősen csináltam és most meg égési sérülésnek néz ki az egyik a másik az jó lett halványult az égési sérülés ami nem durva kb hány nap amire eltűnik?
2012. júl. 28. 22:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Só + jég?:DD

Amúgy az égési sérülés lassabban tűnik el szerintem. Milyen? Piros, csíp stb. ? Esetleg tegyél rá tejfölt (komolyan), vagy ha van valami körömvirágos krémetek, attól nekem elmúlt múltkor amikor megégettem magam.

2012. júl. 29. 17:49
 10/10 A kérdező kommentje:
csíp ha svédcseppet teszek rá úgy marr mint az állat de am kenem körömvirágkenőccsel így a pirosság elmúlt kb de egy kis foltbaj fáj még
2012. júl. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!