Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha azért utasítok vissza egy srácot mert szerintem még nem volt barátnője és nekem nem kell tapasztalatlan fiú?
Egyébként jól néz ki meg kedves figyelmes, csak olyan kis béna meg egyszer nagyon zavarba jött mellettem. Ezért gondoltam h nem volt még barátnője.
24N
Én anno szűzként végigcsináltam egy másfél éves kapcsolatot egy szintén szűz lánnyal és ahány sikertelen próbálkozásunk volt, a következő barátnőm szinte biztos, hogy nem lesz szűz, mert nekem az a stressz nem kell mégegyszer.
Szóval én úgy gondolom, hogy abszolút érthető és logikus és nem gáz.
DE!
vedd figyelembe, hogy a szüzesség és a tapasztalatlanság nem ugyanaz. Lásd: másfél év alatt elég jól kikísérleteztem pár dolgot a barátnőmön, egy szexuálisan stabil kapcsolatban nem volt nehéz dolgom, egy másik lányt második és harmadik találkozásra is kielégítettem nem egyszer és nem ugyanúgy (az utolsó során vesztettem el a szüzességem). Szóval gondold át, pontosan mit szeretnél!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!